MENÜ

Timsah zirveye yürüyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yeşil-Beyazlı iki iddialı ve ezeli rakibin Konya’daki karşılaşmasında, Bursaspor taraftarları seslendi “çok yaşa ya Muhammed...” Mevlana şehri tribünleri de cevap verdi “tekbiiir...” Sallallahül Aleyhisselam efendimize selam, sevgi, şükranlarını gönderen Bursalılar, gencecik kalecileri Muhammed’e de başarı dileklerini yolluyor, Konyalı kardeşlerimiz ise yüce Rabbimiz büyüklüğünü, hatırlatıyorlardı hamdolsun. Muhammed Şenkurtarır dünkü galibiyetin mimarı, kahramanıdır. Serkan da henüz 2’de gol kırıntısını kurtardı ama 7-32 ve 45’te gelen tayın gibi somunlara bir şey yapamazdı.

Kembo farkı


Tanrı kutsasın Paul Le Guen günah çıkarır gibi, çabucak top çıkarmayı sporcularına çok güzel öğretmiş. 7’de Stancu ‘Tournero’ ritminde gitti ve 0-1 oldu. Konyaspor’un tam hamleci kimlik örneklerken Kembo bütün projeleri alt üst etti! Ali Turan’ı Seydişehir istikametine gönderirken kendisi aniden Cihanbeyli tarafına döndü. Kırıntılı da aks dağıtıp, Meram bağlarında uzandı kaldı.

Muhammed resitali

Tek top, doğru pas felsefesini müthiş uygulayan Bursaspor hücum timi yine seri geldi ve 45’te Aziz Behiç ritüeli kapsamındaki şık vuruşuyla, ‘Engellilerimiz’e ithafen, ağları Noel ağacı gibi süsleyip, anlamlı günü kutladı. İkinci 45’te azimli Konya, diri ve akıllı Bursa vardı. Şenkurtarır Muhammed 48-67-68- 82’de mükemmel işlerine devam etti. Bursaspor 3 puanı, 3 golle aldı.

YORUM YAZ