MENÜ

Terim ve ekibi

Abone Ol Google News

Hareketsiz, amaçsız, hamle arzusundan uzak Alanyaspor gastroentrit ve dehidratosyon problemi mi yaşıyor diye düşündüm. Sakarya-Karasu’da 4 bin insanı hastanelik eden; besinlerle bulaşıp sıcağa bağlı gelişen rahatsızlık, Alanya kampına da uğramış mı, acaba? Mesut Bakkal kronik uyuşuk modundakilere, “Miskinatin” pomat uygulasa dahi ne fayda! Uyarıyorum! Galatasaray geleneksel güven duygusu, Fatih Terim ve ekibi doğru katkıları, eşsiz tribün sevgisi, elbette desteğiyle çok iyi başlamadığı geceyi muhteşem bir skorla bitirdi. Muslera belki de geceyi kurtaran kurtarışı, 16’da yaptı’ desem abartmış olur muyum? Öyle ya! Ne Fenerbahçe, ne de Beşiktaş şokun altından kalkabildi mi? Fatih Terim sabrı, desteği ve becerisi dün gecenin kilidi olmalı. Öyle ya Sinan, Eren ve Ahmet muvaffakiyeti, dolayısıyla dün gecenin dakika 46’dan itibaren büyük mutluluk veren resmi, Terim ve ekibinin eseri değil mi?

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Gomis transferinin Galatasaray’a en az, 16 milyon Euro artı sağladığını göremeyenlere, dün gecenin 6 gollü skoru bir mesaj verdi mi acaba? Göreceğiz hafta boyunca.

Haberin Devamı

Maçın starı

16. dakikada büyük problemi çözen Muslera ve Emre Akbaba... Galatasaraylı Emre Akbaba...

Maçın olayı

Kendisinden çok umutlu olduğum Halil Umut Meler “VAR” ekibinin melemesine kulak asmamalı ve düdüğünün arkasında durmalıydı. Genç adam toparlanmalı... Derhal toparlanmalı...

Kısa mesaj

Bobo! Bu 33’lük arkadaşın gol ümidi vesilesi olarak, Süper Ligimiz’de forma giyiyor olması; acaba hangimizin ayıbıdır? Araştırılmalı, mutlaka da cevabı bulunmalı.

YORUM YAZ