MENÜ

Terim... Fatih Terim!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bir kısım Fenerbahçeli’nin yanlışını doğru gibi yansıtan Bilgiç Jr’ye şahane bir cevap vermiş bizim Ayhan Yılmaz. Helal olsun. Evet, ‘Kalamış’ta kutlama yapılamaz, aksi halde olaylar çıkar’ ne demek? Ayıplı davranış ve bunun kaleme alınması, resmen yüz karası. Gürcan’ı severim, ama fanatizminin sevgili Necati Baba’yı dahi aşabileceğini kestiremezdim. Bilgiç Jr aşmış... Hatta taşmış! Bu ülkede hukuk guguk, dostluk da düşmanlık olmadıysa, bu gece herkesi mutlu etmeli, bölücülüğe de prim verilmemeli.
Galatasaraylılar futbolu mu kutluyor? Çıldıracağına sen de basketbolu, voleybolu kutla. Beğenmiyor musunuz oralardaki şampiyonlukları? Yöneticiler de centilmenlik gösterisi yapmalı ve burundaki tampon bölgede karşılıklı kutlama oluşturulmalı. Galatasaraylılar çiftetelli oynarken, Fenerbahçeliler de yengeç dansı yapar. Uymaz mı?
Aziz Yıldırım’ın Galatasaraylı konuk yöneticilere, sadece parmak sallaması ucuz atlatılmış bir vaka! Üstelik fair yolunda atılmış çoook önemli de bir adım! Geçmişte Saracoğlu Stadyumu onur tribününde Yıldırım, Mustafa Sarıgül’ün boğazına sarılmış ve Nihat Bey’in gayretleriyle az sıkıp bırakmıştı. Ahmet, Yiğit ve Ali beyler günümüz gelişimine şükretmeli. Yani? Başlarına daha da beteri gelebilirdi. Aziz Bey sakinleşme yolunda. Biraz yavaş oluyor, ama oluyor.
Milletvekili Sakık önce Terim’in koltuğunu kaptı. Şimdi de maaşını kafaya taktı. Sayın Milletvekili bilmiyor... Söz konusu kişi Terim... Fatih Terim. Yani ‘Bond... James Bond’ gibi bir şey. Vurur, kırar, döker, bombalar ama hep zirvede kalır ve sevilir. Flaştır yani flaş... Futbolcu seçimi, taktik uygulaması ve sportif başarısıyla ilgili eleştirilebilir, ama maaşından kime ne? Herkes nasibini yer. Paranın azı çoğu olmaz. Yüce Yaradan ne kadar olursa olsun, bereketlisini nasip etsin kuluna. Dünyada en nefret ettiğim şeylerden biri de başkalarının kazancını diline dolayanlar ve şükretmesini bilmeyenlerdir. Şükür dedim de... Terim’in Şükür’ü kadroya almaması büyük haksızlık. Karan, Topuz, Erçetin ve Yıldız için de aynı görüşteyim.
Neyse gelelim Sayın Milletvekili Sakık’a... Bayım sizden beklediğimiz Terim’in maaşını kurcalamanız değil. Demelisiniz ki, ‘PKK ülkemize dış borcumuza yakın, maddi zarar vermiştir. Bu para eğitime ve sağlığa harcansa, doğudan batıya tüm sorunları bitmiş, gençleri mutlu bir ülke olurduk. Türk’ü, Kürt’ü binlerce evladımız genç yaşta aramızdan ayrılmaz, ailelerin yüreğine ateş düşmezdi. Apo bir haindir ve insanlığa büyük zarar vermiştir. Kürtler’in demokratik hakkı yok diyene şaşarım. Ben dahil birçok Kürt mecliste. Meclis Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı yapan Kürt vatandaşlarımız olmadı mı? Bölücü değil, birleştirici ve gerçek anlamda barışçı olmak gerek. Ülkemizi yabancılara satmamak gerek...’ Ve daha nice söylenmesi gerekenler. Bekliyorum.

YORUM YAZ