MENÜ

Terbiye şart!

Abone Ol Google News

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim!’

Haberin Devamı

Evet; aklını hızlı ve doğru kullanacaksın. Fizik kalite, zamanlama konusunda çabuk ve dikkatli olacaksın. Gelelim ahlâk kısmına! Sporcu değil, herkes; Ata’mızın dediği gibi olmalı! Tribünden, medyaya, yorumcuya!

Lucescu 3 Romanya, 1 İtalya kupa, 8 Ukrayna Lig, 6 Ukrayna kupa, 7 Ukrayna Süper Kupa, 1 Rusya Süper Kupa, 2 Türkiye lig, 1 UEFA ve Galatasaray’la UEFA Süper Cup kazanmış futbol bilgesi. Dünya futboluna katkıları nedeniyle saygı duyulmalı, şükran sunulmalı.

Hayatında bırak kupayı, hela maşrapası dahi kaldıramamış yorumcuları, saygıya davet ediyorum! Hidding, Aragones, Schuster, Toshack, Löw, Petkovic ve nicelerine reva görülenler bıktırdı artık!

Cengiz Ünder 50’de müthiş pası gol yapsa, 79’da ampul gibi taksa! Kronik futbol defolarımız çare mi, bulmuş olacaktı yani? Hikayeyi boş verin. Doğru, dürüst olup; mini hesaplar peşinde koşmaktan, vazgeçmeyi deneyin!

Gecenin sorusu

Henüz 30 yaşındaki Kosovalı gencecik, kemik gibi hakem Nuza’yı, gördünüz değil mi? Maşallah valla...

Haberin Devamı

Maçın starı

Sinan Bolat... Hak etmediğini düşündüğüm acımasız eleştirilere, en güzel cevabı sahada verdi

Maçın olayı

Türkiye ve Ukrayna genç kadrolarıyla gelecek adına umut verirken, sahada da, lezzetli futbol mönüsü sundu.

Kısa mesaj

Konoplyanka sahadan ayrılırken; teknik direktörümüze örneklediği davranışla terbiye özürlü aymazları; acaba bir nebze de olsa ayılttı mı?

YORUM YAZ