MENÜ

TEMA vakfına mı bağışlansa acaba !

Abone Ol Google News

Diagne’nin 6 milyon Euro dahi ettiğini düşünen spor adamı yok, kulüp yok, uzun sözün hiç kimse yok. Eveeeet ! Böylesi devasa ebattaki kazığı ; Galatasaray kulübü nasıl yedi? Sisler arasındaki o muammayı çözebilen yok. Daha hafif ebattaki diğer santrfor kılıklı kazık ise zaten ortada yok! Gündeme dahil olabilecek, mevzu ederi de yok ! Oysa bu iki adama sarf edilen miktarın ucu bucağı da yok.

Haberin Devamı

Transfer konusundaki tribün baskı ve yönlendirmeleri, her daim garibime gitmiş ve kuşku içinde bırakmıştır şahsen beni. Gidişlerde de, gelişlerde de öyle elbette !

Bir yönetici ve menajer ağırlıklı organize yapı konuyu planlar, paylaşır, dallandırıp saf ve bakir tribünlere yansıtır. Ondan sonrası mı ? Artık çoook kolaydır. Türkiye’nin en popüler, şanlı şöhretli tarihi muhteşem, kadim kulüplerinden birine; sportif menajer ve teknik direktörün tribün baskısıyla oturtulduğunu bilmeyen var mı ? Neyse biz dönelim Diagne’ye, Albayrak çok kıvrak bir düşünce üretti ve Monako’ya önerdi ama bu muazzam tasarı Fransız onayından geçmedi !

Haberin Devamı

Hemen herkes Diagne’nin neredeyse attığı kadar, rakip kaleye giren topa çarpıp mani olduğu onca pozisyona şahit olmadı mı? Rakip stoperleri sağa sola sürüklediği de şehir efsanesidir zaten. İkinci Dünya savaşı ağır kruvazörü gibi salınır durur ceza alanında. Kıvraklık ve çabukluk değerlerinin diskotek ya da beach temposuna ancak yettiği futbol sahasında da belli ve hepimizin malumu değil mi ? Ama ne kazık yenmiş di mi ? Hele hele bu görsellik devrinde!

Ormanlarımız cayır cayır yanarken, yüreklerimiz de kavruluyor. Bu üzüntü deryası içinde aklıma şu geliyor ‘Diagne ve benzeri diğerleri TEMA vakfına bağışlansa, hiç olmazsa Türkiye’nin ağaç ve odunsal geleceği adına faydalı adım atılmış olmaz mı ?

YORUM YAZ