MENÜ

Tarih yazdı mı?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Karşılıklı pas hataları ve kaybolan toplarla başladı oyun. Kolay değil tabi, biri liderliği, diğeri ayağına gelen zirve şansını kaybetmeme telaşında. Biraz toparlandılar sonra. Ama bu sefer de, savunmaların yerleşim hataları başladı. Zan, Tello’nun vuruşunda, Gülhane Parkı’ndaki Nazım’ın ‘ceviz ağacı’ gibi, kimsenin farkında olmadan kale dibinde! Yetişemedi. En kritik yerde, Mercimek’in ayağı kaydı az sonra. Sağlam’ın da hayatı kayacakken! Rüştü yetişti. Yaşanan pozisyonumsu şeylerin nedeni, sporcu yeteneği değil, beceriksizlik ve dikkatsizlik ürünüdür yani! Gol yeriz korkusuyla, apışmış 22 topçu! İlk yarı sonlarında Servet de, nazire yapmadan duramadı Mercimek’e! Beşiktaş’ta atamadı ve devre ev sahibi baskısı altında bitti.
Kalli doğru çözümle çatırdayacak Beşiktaş savunmasını göremedi. Aynı kadroyla başladı ve Kara Kartal adeta çöktü üzerine. Cim Bom’u korner manyağı ettiler önce ve külliyen savunmanın hatalı durduğu yerde de attı golü Nobre: 1-0. Balta, nacak kadar bile iş yapmıyor ama Alman umur etmiyor. Aykut cansiperane kurtarmasa 2, yine Nobre’yle 3 olacak. Hoca mı? Uyuyor! Belki 5 uçağına yetişmek için uyanacak! Oyun içinde bu kadar etkisiz kalan bir teknik adamı tarih yazdı mı?
‘Mükemmel oynuyor’ dediğimiz bazı Galatasaray futbolcuları gaza gelmiş, oyunda ‘Kalipso’ yapmaya yelteniyor. Dans pistinde düştüğünüzde sadece kendiniz mahcup olursunuz ama sahada milyonlarca taraftarı kahredersiniz. Basit oynasanız ya!
Yere göğe konulamayan Kalli ve yerden yere vurulan Sağlam... Sizce hangisi teknik adamlık dersi verdi?

YORUM YAZ