MENÜ

Tam kadro!

Abone Ol Google News

Başakşehir geçtiğimiz hafta Hatayspor karşısına 3 sahada 1 VAR’da olmak üzere 4 eksik düdükle çıkmıştı; yer ile yeksan oldu. Galatasaray müsabakasına tam kadro(!) çıkmıştı! Artistik Epureanu show sonrası, 22’de üretilen penaltının, başka izahı yok.

Haberin Devamı

Geçen sezon Rize’de ofsaytı süzemeyen düdük yüzünden, Muslera’nın ayağı kırıldı. Olası şampiyonluk kaybedildi! Uyduruk penaltıyı; dün gece boşa çıkaran sağlıklı Muslera, bu sezon zafere vesile olabilir mi? Olabilir.

Ceza sahası içinde beklenen ince işleri üretemeyen ev sahibi, Donk uzun asisti, Onyekuru mermisiyle 45’te 1-0’ı ve yine Donk’un dank diye attığı kafayla 64’te 2-0’ı buldu. Donk her açıdan; Aslan yürekli motivasyon gücüydü dün gecenin.

Mohammed 90+2'deki penaltı golü ve Belhanda'nın Donk’a asisti, şık şutlarıyla ikinci yarıya renk kattı. Fatih Terim 2. golden sonra, ruhundaki sisleri dağıttı, Kadıköy’e doğru; emin olabilirsiniz ki poyrazı ardına aldı. Aykut Kocaman’a başarılar diliyor, "Allah yardımcın olsun” diyorum. İsmen iyi gibi ama cismen sıkıntılı yapıda! Mevcut 24 puanla da tehlike kapıda.GS 3-0 BFK.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

MHK doğru çaba ve emeklerine bazı düdüklerin, ciddi zarar verdiğinin farkında mı? Dün izlediğim 90 dakikalardaki verilen, verilmeyen penaltılar; kaçırılan(!) ofsaytlar ne iş?

Maçın starı

Korkulu rüya hatta kabus olabilecek yalanı, lunapark keyfine dönüştüren Muslera ve süsleyip taçlandıran Donk...

Maçın olayı

Yalan-dolan oyuncularına, destek veren düdükler ve mide bulandıran figürlere tanınan primler; erdemli spor çekişmesini yalan figür ve figüranlar sahnesi yapıyor. Müsade edilmemeli!

Kısa mesaj

Şahsım olarak namus ve yiğitlik timsali olarak tarif ettiğim; Serdar Tatlı, kimi kimliklerin şahsını yaralamasına izin verme!

YORUM YAZ