MENÜ

Son perde ve ders!

Abone Ol Google News

Şişman kadın sahneye çıkmadı ama şişman skor çıktı. Süper Lig’imizin son haftası bugün itibarıyla, şampiyonun aldığı 4x4 dersle perdeyi kapattı.

Haberin Devamı

Fatih Terim santrfor oynadı, orta sahayı toparladı, futbol yaşamını libero olarak tamamladı. Yani hemen hemen sahanın her yerinde vardı. İşte bu becerisi nedeniyle de ‘Sementa’ lakabı ile anıldı. Yeni nesil pek bilmez Sementa her derde deva bir dizi yıldızıydı gençlik dönemimizde.

Dev teknik direktörden, yardımcı arkadaşların alması gereken çok ders var. Nedir mesela? Terim kulübede veya çizgi kenarında gibi gözüküyor ama sahanın her yanında lüzumu halinde oluyor. Kimi zaman kademede, bazen önde, gereğinde hücum girişiminde...

Galatasaray bu olumlu katkı ve eksik kapatan artı değerden yoksundu dün gecenin Sivas deplasmanında. Sarı Kırmızılılar sathı değil, hattı pozisyonda kaldılar ve Terim’in doldurduğu boşlukları asla dolduramadılar.

Gecenin sorusu

Zorbay Küçük ama bence, büyük hakem olma yolunda bir gencimiz... Daha önce neden göremedik acaba?

Maçın starı

Haberin Devamı

Muhammed çok etkiliydi, klastı, iyiydi ve sezdiğim kadarıyla kırgındı!

Maçın olayı

Galatasaray futbolcuları kazandıklarını zannettiler ama Muhammed liderliğindeki Yiğido direnişini akıl edememe gibi bir zafiyeti fena halde örneklediler.

Kısa mesaj

Olacakla, olmayacakların belirlendiği bir geceydi...

YORUM YAZ