MENÜ

Sis heykeli!

Abone Ol Google News

Galatasaray‘ın 88’de attığı golle kazanması, aklıma ‘Sis heykeli’ni getirdi! Japon sanatçı Nakaya Bilbao’da ‘Sis’ heykeli yapmış.

Haberin Devamı

Bronz ya da mermerden değil, buhardan! Buhar her seferinde dağılınca, heykeli sürekli yeniden üretmek gerekiyor. Makine düzenli aralıklarla buhar püskürtüyor havaya! Her püskürtmede farklı model ve görseller üreten buhar; neticede üretim adına pahalı ve kaderi kaybolmak olan bir yapıt standartlarında kalırken, Fujika Nakaya da; en çok heykel yapan sanatçı oluyor! Malatyaspor mu? O taraf harbi ‘bronz’ heykel! Madden batakta kulüp ve batak zemin ve her şeye rağmen erdemli mücadele veren onurlu futbolcular. Abdülsamet’e ‘hata yaptın’ diyemem ama ‘Fatih’i mi akladın?’ Diye sorabilirim. Her iki Fatih’i de hem de!

Gecenin sorusu

88’de Abdülsamet’in ‘ayakta uyuyup otel parası vermemesi’ sebepli gol olmasaydı, Fatih Terim maç sonu hitabında, acaba ‘ne’ söylerdi ?

Maçın starı

Malatyaspor'da Umut, Galatasaray'da Arda. Savunma ve orta alan aksiyonları + hücumda katkıları takdire şayandı. Şükran size ustalar.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Bu seviyede böylesi kas arızaları ve 30 yaşını aşmış hatta 40’a yaklaşmış sporcuların örnek alınası fiziksel ve karakter performansları.

Kısa mesaj

Ali Palabıyık; ‘pala bıyığına’ halel getirecek ve tıraşlama mecburiyetini akıllara getirtmeyecek bir yönetim örnekledi. MHK tatlı tatlı iyiye taşıyor hakemleri, demek ki.

YORUM YAZ