MENÜ

Sinemalarda bu hafta!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sevgili izleyenlerim; futbol perdemizde bu hafta da, birbirinden ilginç gösteriler var! Aksiyon, heyecan, çekişme, yalandolan, komedi, dram alayı bir arada yapımlar bunlar! Ama onca yatırım, bunca palavra ve masrafa, kulüplerimizin batma noktasına varmasına rağmen, bırakınız futbol Oskar’ını, maşrapasının dahi söz konusu olamayacağı gerçeği solunan bir dram.

Osmanlı’nın diriliş heyecanından, lale bahçeleri dumuruna doğru seyreden Hamzaoğlu Hamza komutasındaki Osmanlıspor, abad olma şansını nasıl kaçırdı? 18. dakikada Muhammed’in, Sabri’yi sahne dışı bırakması, ardından da topu ip gibi Muslera kalesine salması ve Galatasaray savunmasının külliyen uyuması Mehteran tarafından gole tahvil edilebilseydi, dün gecenin film senaryosu büyük ölçüde değişebilirdi. 58’de Ndiaye müthiş hazırladığı sahneyi golle süsleyebilse ya da 72’de Muslera her zamanki gibi devleşmese, geceye heyecan gelebilirdi. Olmadı.

Galatasaray bildiğiniz gibi

Galatasaray mı? Hep bildiğiniz gibi ! 2, bilemediniz 3 star günündeyse skor mutlaka bulunuyor fakat sıradan senaryo ve filmler artık tat vermediği gibi seyirci de toplamıyor! Sınırlı maliyetteki başarılı rejisör Riekerink’in gönderilmesi, oldukça pahalıya mal oldu yani! Sabri dakika 24’te uzun bir taç kullandı ceza sahasına doğru, Osmanlı savunması torpido yemiş kalyon gibi dağıldı ve seken topu Sneijder ağlara “tık” diye taktı: 1-0. Sinan Gümüş 35’te Sadabat’ta tura çıktı ve Topkapı’da çaktı: 2-0.

Sonra bu çocuk iyi oynarken acaba ne diye oyundan alındı, çözebilen var mı? Orta saha, Made in China piller gibi göçmüş ama Tudor farkında değil! 72’de Musa Çağıran’la orta alanını güçlendiren Hamzaoğlu Muslera’nın yine firavunluk yapmasına tanık oldu ve yüzde 100 gol kaçtı Osmanlı adına. Rodrigues de Karcemarskas’a topu teslim etti 90’da ve perde... Açık konuşalım bay Tudor ‘ceketin 2 beden küçük ama Galatasaray da sana 5 beden büyük...’

YORUM YAZ