MENÜ

Sen kimsin?

Abone Ol Google News

Birçok starın, devasa bir bütçen var senin. Sen Türkiye’nin yegane 4 yıldız, UEFA ve Süper Cup hamili Aslan’ı tarih yazanısın, Galatasaray’sın. Ya Erzurumspor? Anadolu bağrından; lige seslenen mütevazı bütçeli yiğit armada. Sarı-Kırmızılı takım karşısında, başabaş, mertçe mücadele eden, Dadaşlar. Ve bir yanda da, maalesef, Arda 3kardeşler! Ya sen kimsin, tıpkısının aynısı pozisyonlara, 3 parmağın üçü gibi birbirinden farklı düdükler öttüren Arda? Sayende kalacak MHK yine darda! Galatasaray iyi başladığı oyunu dikkatle, soğukkanlılıkla devam ettirdi ve zorlu galibiyeti yüksek rakımdan getirdi. Kritik 90 dakika ve geceydi, sahada geçildi. Ötesi mi ben bilmem. Cengiz’in yanındaki bilir!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray scout ve transfer yetkilileri; Gomes’in nasıl bulunup, kaça transfer edildiğini, Dadaşlar'a, sorsalar, bir iş öğrenirler mi acaba ?

Maçın starı

Marcao’yu stoper olduğuna, olacağına defalarca pişman eden Gomes, gece Erzurumspor adına hüsranla bitmiş olsa da 90 dakikanın starıdır.

Maçın olayı

Haberin Devamı

Falcao’nun çok basit iki sarıdan, oyun dışı kalması.

Kısa mesaj

Ne denli eleştirirsek eleştirelim, büyük olmanın manası dün gece bir kez daha ortaya çıktı. Ağır hasta, çok zor koşullarda beklenenin aksine yırttı!

YORUM YAZ