MENÜ

Saçmalamanın lüzumu yok !

Abone Ol Google News

Tüm kulüplerimizin ciddi ekonomik sıkıntı yaşadığı bu zorlu dönemde, Vodafone Beşiktaş futbol şubesi, sponsorluğuna; devam etmeme kararını açıkladı. Perşembe sabahı bu haberi okuduktan az sonra, Kozyatağında bir bayiye giderek uzun yıllardır süregelen aboneliğimi iptal ettim ve Türk Telekom’a geçtim. Bu nedenle bayramı ve sokağa çıkma yasağı günlerini de telefon iletişimim olmadan geçirdim ama zor günlerde Kara Kartallara reva görülen vefasızlığı da, asla affetmedim.

Haberin Devamı

Baba tarafım Manastır-Kocacık / Karaman yörüğü, ana tarafım da Dağıstan göçmenleri. Bir yanım; Kafkas yiğitleri armadası, yurtseverler ocağı Beşiktaş’ı çok sever yani. Aynı duyguları Fenerbahçe kulübümüz için de barındırırım ara sıra sevgili dostlarımı kızdırsam da! Bugün büyük sevinçle Rahmi Koç’un Beşiktaş’a; BEKO göğüs sponsorluğu anlaşmasını temin ettiğini okudum ve çok mutlu oldum. Süleyman abi de, cennetten gülümsemiştir mutlaka.

Telefon firmalarının en çok kazandığı dönemde, 10 kişilik minibüse 36 kişi alan garibanın teşhir edildiği yerde, 1 kişilik hatta 360 kişi alan bu şirketler ne olacak ?

Haberin Devamı

Bayramda hiç kimse birbiriyle görüşememiş , gazetelerin yazdığına göre ! Depremde de aynı sıkıntı yaşandı. Niçin? Kapasitenin gereği alt yapı sağlanmadığı, sadece kazanca odaklı iletişim şirketleri riyasetinde olduğumuz için. Piyasanın malum halinde 42 milyon TL Beşiktaş’a sağlayan Koç’a helal olsun.

Saçmalamanın lüzumu yok dedim, sözüm Ahmet Nur Çebi için! Sayın Başkan ; “1986-87” sezonunu bırak. Fuzuli işlerle uğraşmayı da bırak ve Beşiktaş kulübü nasıl bu hale getirildi ? Ve maalesef batmasına ramak kaldı, o hayati meseleye bak ! Sadece Beşiktaş değil, Galatasaray ve Fenerbahçe’de benzer entübe vaziyette! Gün lüzumsuz gündemlerle algı oluşturma değil, reel önlemlerle hastaları enfeksiyondan arındırma günü. Kulüp kasalarına girmiş virüs için filyasyon önlemlerine mecbursunuz. Sürveyans şart yani. Ne demek mi toplum ve dolayısıyla topluma emanet kulüplerimizin sağlık ve paklıyor adına izlenmesi !

Sayın Çebi; şu kritik dönemde dikkat dağıtma uğruna geçmişi kurcalamak değil, sağlıklı geleceği kurmak çok daha önemli yani! Yüce Tanrı cümle kulüplerimizin yardımcısı olsun. Amin.

YORUM YAZ