MENÜ

Rodriguez'in konçertosu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gecenin zihnimde yer eden en güzel rengi ‘Rodrigez’in futbol konçertosu’ oldu. Henüz sezon başı, daha sahalardan çok miktarda performanslar geçer. Şu zamanda yakaladığımız her şık gösterinin kıymetini bilelim. Elbette akut hataları not etmeyi de ihmal etmeyelim! Hamzaoğlu lüzumsuz denemelere girişiyor, Melo, Semih ve Burak sakat olmadığı sürece oynar. Oynamalı da!

Düzeni bozmadılar


Arena gecesine relax başlayıp yakaladığı pozisyonları hovardaca savuran Galatasaray, dakika 30’da rahat yedi golü. Bu pozisyonda Musa ara pasını attığı anda, tehlikeyi sezip kademeye girmesi gereken Sabri, geç intikal etti ve Galatasaray golü yedi! Osmanlı’nın ilk seferi ve Serdar’ın kaleyi fethi: 0-1.

Galatasaray, düzenini hiç bozmadı, bolca hücum ve estikçe şut deneyimlerini ihmal etmedi. 41’de Sabri ortaladı, Selçuk çok şık bıraktı: 1-1. Sonra ev sahibi rakip kalede ama Akçay kenarda defo beklemede! Muslera ayakta uyuyup otel parası vermeme, hatta üzerine de para kazanma haline devam ediyor! Torje ‘uyuyanı düz ovada avlarlar’ sözünü hatırlatırcasına vurdu, 1-2 oldu 50’de.

Ne yapmaya çalışıyor

Hamzaoğlu ve ekibi hiç olmazsa Sivas beraberliği kısmetini yakalamak için çok didindi ama olmadı. Neden olmadı? Hamzaoğlu, Burak üzerinden ne yapmaya çabalıyor? O konuyu öğrenir öğrenmez söylerim! Rodrigez’in konçertosuyla başladı, Şopen’le tamamladı Galatasaraylılar...

Osmanlılar’ın Mehteran Fetih Marşı da, harbiden çok güzeldi valla... 1-2 bitti...

YORUM YAZ