MENÜ

Rizespor fırsat tepti

Abone Ol Google News

Rizespor iyi başladı geceye evinde. Saadane ve Boldrin çabaları, Mehmet’in pozisyon katkıları, Abdullah’ın koşuları ve Aminu’nun atakları oyunun başından itibaren hep ümit verdi ama gol gelmedi.

Haberin Devamı

Sedat çok şık geldi, El Kabir’le paslaştı ve İlhan’ı devreye soktu. Ustaca asist El Kabir vuruşuyla Ankaragücü 1-0 öne geçti. Rize acaba ne diye, senelerdir orta alanında, doğru dürüst bir beyin bulundurmaz? Nasıl olur da bulamaz!

Aminu, Rize tribünlerini 5-15-25-49 ve daha nice dakikada 1 saat boyunca inim inim inletti... Onun inletemediği yerde devreye Muriç girdi. 66’da Aminu 1-1’i sağladı ama sanırım fıtık olmayan Okan Buruk dahil hiçbir Rizeli kalmadı. Devreye Fırat Aydınus alaca karanlığı girdi sonra! Bir olmayan penaltı daha ve 80’de Boldrin ‘böyle bol keseden var edilen penaltıyı atmayı vicdanım kabul etmez’ mi dedi?

Yoksa yüce Yaradan mı Altay’ı o köşede var etti? Gol olmadı 1-1 bitti! Ankaragücü akıl ve deneyime gençlik katarak daha doğru işler yaptı ve tehlikeli sulardaki deplasmandan; Fırat akıntısına, girdaplarına rağmen boğulmayıp puan çıkardı. Okan Buruk, Rize kadrosuna beyin ilave edilmedikçe, ne denli uğraşsa burukluk yaşar!

Haberin Devamı
YORUM YAZ