MENÜ

Psikolojik momentum...

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın sınırlı kota nedeniyle; zafiyete uğrayan teknesi, Fırat’ın acımasız akıntısına mahkum oldu ve ciddi tehlike yaşadı! Kaptan kalitesi gemi sakin sularda seyrederken değil, fırtınalarda ortaya çıkar. Dün gece psikolojik momentum Fatih Terim ve ekibinden yana oldu. Konsantrasyon, özgüven, motivasyon ve zamanında hamle, üstünlüğünü Galatasaraylı sporcular başarıyla sundu. Emtiayı efrenciye, yani yabancı mallar konusunda da, İstanbul’lu yapının maddi manevi avantajı bir farklı denge unsuru olmalı. Özellikle de Onyekuru! 18 ve 75’de ve 88’de de Ömer Bayram Kayserispor’u resmen torpilledi. Dün gece Galatasaray forması giyen her sporcunun alın teri ve emekleri tebrik edilmeli. Kısıtlı olarak tanımlanan Galatasaray teknik ve taktik personel-i mevcudu; spor cemaatinin bu konuda yanlış düşündüğünü ve sezon sonuna kadar her türlü fırtınaya direnerek, selametle limana varılacağını hatta en önde varılacağını dün gece cümle aleme ilan etti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Olmayan penaltıyı veren, olmadık hakaretlere yeltenen; sözde spor camiası mümtaz şahısları, Galatasaray emekçilerine karşı tavırlarında ısrarlılar mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Elbette iki gol atan Henry Onyekuru...

Maçın olayı

Hakem namusuyla maç yönettiğinde ‘tık’ çıkmayacağı ve her kararın saygıyla karşılanacağı, Kayseri 10 kişi kaldığı an belgelenmedi mi? Nokta.

Kısa mesaj

Galatasaray camiası hafta boyunca ve Kayseri gecesinde “Biz bu yarışta, namus ve erdem çerçevesinde hep olacağız” dedi.

YORUM YAZ