MENÜ

Penaltı atlattı !

Abone Ol Google News

Türkiye Kupası son 16 müsabakasında ilk yarı organik, gün kurusu kayısı tadında eşsiz lezzet vardı. Ama ikinci yarı menüsünde de acur, biberiye, patlıcan dolma turşular ve uzatma golleri ardından turu penaltı vuruşları atlattı! 9'da Luyindama, Adem’in attığı badem pas ile Kubilay’ı kaçırdı. Bir iki el ense çekti, mobbing uyguladı ama Yankaya uyanamadı! Penaltı var ama VAR neden yoktu? Sonra en az 2 kuşkulu durum daha vardı da, VAR yine uyanamadı! Belhanda, Babel, Saracchi yüzme ve bisiklet etabını sonrası koşu için start almış triatloncudan farksız! Zaten ikinci yarı Terim magnezyum yüklemesi için kulübeye aldı! Ama ilk yarının tadı tuzu lezzeti yerine, geride sadece peribiyotik pahalı turşular vardı ! Kayısı ve turşu lezzetinden geriye çam sakızı gibi uzayan oyun kaldı. 102'de Umut attı, 120+1'de Luyindama: 1-1. Penaltılarda kazanan Cim Bom oldu...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hamza Hamzaoğlu ve Fatih Terim’in nasıl hammadde ve şartlarla aynı platformda mücadeleye girdiği ortada. O zaman şikayet ve dert yanma, kimin hakkı acaba ?

Haberin Devamı

Maçın starı

Elbette Umut... Tabii Adem Büyük. Bravo yiğit sporcular.

Maçın olayı

Emre Taşdemir ve Olcay’ın daha ısınırken sibop kesip, motoru kucağa alıp arıza nedenli sağa çekmeleri!

Kısa mesaj

Terim’in ‘oynasa da, oynamasa da!’ söylemi; çatır çatır heba olan 5 milyonu kabullenişi, takımı mükemmel etkileyip gaza getirmiş!

YORUM YAZ