MENÜ

Paşa paşa aynı kafa!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray ballı haftanın kaymağı olabilecek 11 puanı tatlı tatlı kepçeleme rüyasıyla 90 dakikaya başladı. Daha ilk 55 saniye içinde kalesinde, 2 sefer dürtülmesine rağmen de uyanamadı! Trans halinde uyurgezerlik&horlama hali, duran toplardan yenilen 10 kafa golüyle zaten belgeli. Kornerden gelen topa 29’da Jong, Semih ve Podolski’nin bakışları arasında MBiala kafayı çaktı ve Kayserispor 1-0 önde. Geceden 11 puan avantajı bekleyen Galatasaray’ın yediği, 11. kafa golüdür bu! Sergen Yalçın mükemmel ders verip, demiş “Galatasaray’ın her alanda kafa zaafı çok.

E kafa yoksa, demek ki beyin de yok! Olabildiğince alan daraltın, mücadele ve kademe anlayışından taviz vermeyin, topu kazandıkça doğru pas yapıp rakip savunma arasına salın. Olmadı duran topları iyi kovalayın, çıt çıt kafadan çakın!” Bu anlayışla 36’da Erkan Kaş’ın, kaş göz arasında soldan Muslera’nın burnu dibine kadar gittiği pozisyon savunmayı sudan çıkmış balığa çevirdi. 44’te yine soldan Güray kesti Umut vurdu, Muslera önledi. 45’te duran topta MBialla destekli Levent, Galatasaray’ın yediği 12. kafa golünü attı Kayserispor’u 2-0 öne geçirdi.

Yazık oldu

Kronik beyinsizlik eylemine devam edilerek ikinci yarı da, Sergen insafına teslim edildi! Taa 66’da Josue alındı ama Kayserispor zaten işi 66’ya bağlamıştı! Güray’ın, Wellington’un girişimleri var. 88’de Güray’ın direği döven havan topu atışı var. 89’da Eren’in golü var 2-1 ama 11 puanlık mükemmelliğin bağıra çağıra gidişi de var !

Neden ? Josue girene kadar resmen beyinsiz oynayan Galatasaray, son 20 dakika pozisyon bulmaya başladı. Hatta faul iddiasıyla bir golü sayılmadı. Eren penaltı noktasından göz göre göre kaçırdı! O lüzumsuz faulü yapan da yine aynı arkadaştı, yek Galatasaray golünü atan da tabii. Paşa paşa gelen büyük fırsat, aynı kafalar ve akut aymazlıklar neticesi paşa paşa kaçırıldı. Yazık oldu yani !

YORUM YAZ