MENÜ

Oyuncak oldum...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

‘Talihin elinde oyuncak oldum’. Bu güfte kime aitti? Şimdi anımsayamadım ama güzel şarkıydı. Eskiden yaşam gustosu nasıl bir safiyetle şekillenirmiş; bu güfte o günlerin safiyetiyle ilgili bir belge sanki. Şans, talih dönemi bitti, yerine gücü eline geçirip talihi yazan tayinliler geldi! Onlar belirliyor gidişatı.
Galatasaray için de mırıldanabilirsiniz! ‘Adnan II’nin elinde oyuncak oldum!’ Teşvik, meşvik, yanlış transfer operasyonları ve daha nice bilinmezlikler (!) sonrası; ‘Kulübe zarar verenlerden hesap sorulmaz, hatta kahraman bile ilan edilir’ aymazlığı böylesi pervasızlaştırmış olabilir mi bay bulunmaz Hint kumaşını? Olabilir.
Şu Ümit Davala meselesine bakar mısınız? Neymiş? Disiplinli değilmiş, memur gibi gidip gelmekteymiş. Bahane olur da bu denli ayıp barındıranı olmaz. İnsanları böylesi aptal yerine koyacak bir model de bulunamaz. Buldu Adnan II ve Adnan I tüm safiyetiyle devreye girdi.. Yıllarca Galatasaray forması giymiş, tarihi başarılara imza atmış ve Werder Bremen gibi bir markada takır takır oynamış profesyonele, bu denli ucuz bir kulp takmak için utanır insan biraz.
Kendi beceriksizliklerinizi örtbas etmek için, Türk futbolunun dününü yazmış, geleceğini de yazması olası gençlerini paldır küldür infaz hakkını kullanmanın adı ‘Adnan II’nin elinde oyuncak oldum’ olmalı. I.’nin yaslandığı II. her geçen gün terse doğru eğim veriyor ama I. ya fark edemiyor ya da etmek istemiyor.
“Kredi işi olmazsa duvara toslarız!” demiş Polat. Aslında çoktaan duvara toslandı. Kazazede yoğun bakımdadır. Ne zamandan beri? Meşhur ‘AIGTAMİN’ masaya konulup, zehirin enjekte edimeye başlanmasından beri. Kulakları çınlasın Sevgili Necdet Çobanlı ağabeyimle TV programları yapmış ‘Eeey Galatasaray-ı cemaatin felaketi farkedin!’ demiştik. Sadece eleştirildik.
O dönem kahramanlarından Mehmet Cansun kürsüye çıkmış ‘Birleşme olmazsa 2010’da SPK’ya 154 milyon Dolar ödenecek’ demiş. Onca uyarıya karşın Galatasaray’ı felaket yolculuğuna çıkaranlar, öyle başarılı (!) sözleşmeler yapmışlar ki... Bu yöntem Galatasaray’dan başka herkese kazandırıyor, kulübü de onca kan (!) takviyesine rağmen yoğun bakımdan çıkaramıyor.
Yöneticisinin, başkanlarının elinde oyuncak olan Galatasaray’ın maaşlısı, aynı felsefeyi uygulamaz mı? Uygular.
Bugün zor bir gün olacak! Ya yarın?

YORUM YAZ