MENÜ

Olmadı yar olmadı !

Abone Ol Google News

Müslüm Gürses ‘in harikulade sesi ve melodisini hatırladım, sonra mırıldandım...

Haberin Devamı

Günler sessiz, mahsun sensiz

Günler her zaman telaşlı

Yanlış nerde aklım sende

Galatasaraylı sporcu maç vakti nerde ?

Olmadı yar olmadı !

Olmadı Fatih Terim olmadı

Eeeey Luyindama

Hazırlık müsabakası da olsa

Bu statüde yapılır mı böyle bir hata ?

Lig pandemi arası sonrası; lig müsabakalarında, Galatasaray’ın zerre hazır olmadığı ortadaydı. Şampiyonlar Ligi şansı da, göz göre göre kaçırıldı.

Kaçırıldı da ; Hatayspor hazırlık müsabakasında da, aymazlığın aynen devam ettiği kanıtlandı !

Mustafa Cengiz ne demişti ? ‘2,5 - 3 yılda 38’e yakın futbolcu transfer etmemize rağmen’ demişti. Demek ki başkan da 37 buçuk (!) futbolcu transfer edildiğinin idrakı içinde!

Peki bu buçuklu transferlerin sorumlusu kim ? Hele hele kimlere neler neler verilirken kaçırılıveren; Kaan Ayhan’ı izlediniz mi değerli yönetim ve Terim ?

Galatasaray’ı yine hayal kırıklıkları ve zor günler bekliyor ! Dayı savcılığa gidiyor. Avukat Akıncı istifa ediyor. ‘Hakkında yasal süreç başlatılan E.E. İle Disiplin Kurulu Başkanı Ömer Akad’ın şifahi talebi doğrultusunda temas kurdum’ diyor. Mesele iyice harman oluyor ve divan heyeti de söylemleri kabullenirken, beri yanda cıvıl cıvıl kuşlar ötüyor!

Haberin Devamı

1996’dan itibaren içi oyulan, kasası soyulan, malı mülkü savrulan Galatasaray ‘ın kara kutuları ya açılacak; ya da açılacak aksi halde kulüp göz göre göre batacak. Buz Ada misali erimeye ne kaldı ?

Yazı ; Luyindama meselesinden sicile, oradan divana oradan da kongre üyesi Altuğ Özarslan’ın feryadı ‘ Galatasaray’ın son bir yıl içindeki borç alacak farkı artışı adeta patladı ve 1.4 milyardan 2.3 milyara çıktı’ ya vardı !

Ünal Aysal ve Dursun Özbek döneminde başlayan akıl almaz borç batağı Mustafa Cengiz döneminde iyice ıslah edilemez hale mi geldi ? Diğer rakiplere göre halliceymiş gibi yansıtılan tablolar ve Florya’nın ‘benden sonra tufan’ der duruşu ve gamsızlığı; sadece Galatasaraylı’lara ‘olmadı yar olmadı’ dedirtmez mi ?

YORUM YAZ