MENÜ

Olay netleşiyor mu ?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Poster içeriği, elbette henüz müsabaka başlamadan belliydi! Belliydi de, Avcı profili manzaranın içine dahil edilinceye kadar beklenildi. E tabii filmin banyosu, ilacı, tabı ve resmin netleşmesi için 60 dakika beklemek, zaten çok uzun süre değildi ki!

Sivas 24 atmış, 15 yemiş, Bolu mu? 27 atıp, 28 yemiş! Bu vaziyet müsabakanın gollü geçip, ev sahibinin fazla atacağını konuğun atsa bile, bir yerlerde fıslıyacağını işaret ediyordu sanki. 11-12 ve 18'de Gekas Bolu savunmasına tehlike sinyalleri gönderdi. Bolu bu emarelere 44'te Yunus Emre ile cevap verdi. Ali Şaşal son anda olası golü önledi. 53'te Bolu net şans yakaladı olmadı! 55'te Poepon, Koçer'in "alda at!" pasına dokunamadı. Bu iki pozisyon sonrası Bakkal farklı bir reyonda servisi açtı ! 60'ta Kerim Avcı'yı saldı ve Burhan-Gekas pas keyfi, demlenip Yunanlı usta asisti haline geldi. 10 numara da, 10 numara gol vuruşu yaptı yani 1-0 Bolu bakarken Avcı snipper inceliğinde 69'ta yine çaktı 2-0 Kaleci Ali'nin 78'de önlediği bir problem daha yaşandı ve 80'de Alim " nedir benim kötü kaderim Rabbim?" Der gibi kornerden gelen zalim topu kendi kalesine attı 3-0... Sonra aşırı ayaz kaynaklı sakatlıklar yaşandı, 90'da Koçer tabelaya 3-1 yazdı.

Boluspor'un Tatar Rıdvan, Bigalı Mustafa, Sercan tipi üstat ihtiyacı var. Bakkal'da ne ararsan var! Gekas ve Burhan Eşer içten emeklerine saygı duyduğumu da, söylemeliyim.
Sivasspor sunumu, çok şık bir posterin işaretini şimdiden verdi sanki...

YORUM YAZ