MENÜ

Okeye dönmek!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluk heyecanı, Şampiyonlar Ligi ihtimali bitmiş, Türkiye Kupası’nı çoktan kaybetmiş Galatasaray’ın dünkü oyununun okeye dönmekten zerre farkı yok. Gaziantepspor’un nereye dönmek üzere olduğunu söylememin de, şu an itibarıyla hiç kimseye yararı yok! Zaten sahada örneklenen temposuz ve heyecansız futbol gustosuyla da tahmin edilen, hatta bilinen hal ve gidişin şekli de, aleni değil mi? Türk futbolunda en acil durum, kulüp kasalarına giren paraların nereye ne şekilde boca edildiğinin tespit edilmesi gereği.

Cebellezi vukuatlarının doğru anlamda tespiti yani! Kulüpler çatır çatır batıyor, bir kısım menajer, sözde yönetici ve fırıldak semiriyor. Futbolumuzda yaşanan 90 dakikalarının esas özeti budur! moda’dan Belma, Bostancı’dan Selma 31. Dakikadaki Josue golüne kadar yan pas arka pas, hava gaz! Oyalan, mayalan, dolana molana! Sanki çomarı dolaştıran Moda’dan Belma, Bostancı’dan Selma turda!

Şut yok, araştırma yok, aksiyon yok. Şak şak & fuzuliyat çok. Golü yiyen Gaziantepspor titretip kendine dönemese de, yerel araştırmalara başladı ve tempo ve heyecan kısmen yükseldi. Hüseyin Göçek kardeşim mi? Rodajdaki seyrine devam etti! Neden? 49’daki Sneijder vuruşunda çıkan kola, otomotiv sektöründe “motoru kucağa almak” denilir ve acil rektefe gerektirir. Bu gerçeği de, Göçek’in babası çok iyi bilir! Futbol aleminde de böylesi arızaya “penaltı” denir. Aziz hocam bu gerçeği, senin de çok çok iyi bilmen gerekir!

Tudor’a nefes aldırdı

Sonra Olkan 53’te korner attı, Tiang Muslera kalesine bilmem kaçıncı kafayı çakıp golü attı 1-1. Zero şeker kolalı içeçek gibi sıfır enerji ve heyecansız oyalanan Gaziantepspor, gol sonrası çoştu da çoştu! Pozisyon üzerine pozisyon ve seyreden Sarı-Kırmızılı orta sahadaki organizasyon! İleride de zaten Podolski izinli, Sinan’da altın vuruşu bekleyen çaresiz gibi! Selçuk evciye çıkmış dönmemiş yerine “little Özbek” mi oynuyor acaba ne? E bu durum muvacehesinde Sneijder’in duran top ustalığına sığınmayacaklar da, konteynıra mı sığınacaklar yani! Usta Hollandalı da 80’de kendine duyulan güveni ve beklentileri boşa çıkarartmadı, Tudor’u da nefes aldırdı. Bildiğiniz gibi vuruş ve gol çok gerçekten nefisti 1-2 Okeye döndüler ve çanakta kalan ıvır zıvırla yetindiler yani

YORUM YAZ