MENÜ

O piti piti karamela sepeti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hatırlar mısınız bilmem? 'O piti piti, karamela sepeti... Terazi lastik jimnastik' diye bir şarkı vardı kasetlerde! Şimdi cd evrimine geldik de, terazi-lastik-jimnastik' denklemi yine gündemde. Hele futbol dünyasında ve ille de Galatasaray'da. Ünal Aysal ve danışmanlarının hali, Başkaniçe Fani'nin kaçak et failini yakalamak için loca loca dolaşan vaziyeti hâlâ belleklerde ve camianın derinleri arasında dilden dile... Şimdi de 600 milyarı götüren avukat hanım ve ardından 250 milyar tazminatı cebine koyup ayrılan bayan muhasebeci ve Florya Tesisleri'ne tekrar getirilen müdür var dillerde.

Seçim öncesi bir başkan adayı ile sohbet ediyoruz, Buz adada 'ne dersin?' diye sordu. Dedim ki 'Eski para 740 trilyon borç varsa, bu demektir ki, henüz meydanda ve görünür olmayan daha 260 trilyon borç var! Galatasaray'ın borcu 1 katrilyona denklenir! Lise'lilerin Duygun abisi başkan olalı ne kadar oldu, borç 800 trilyonu geçti! Yılbaşına kalmaz 1 katrilyonu da bulur Allah muhafaza!

İçi kan ağlıyormuş!

Aysal’ın olağanüstü yönetim tarzı ve NANOteknolojik personel seçimiyle, Galatasaray'ı en çok para kazandığı dönemde NANOborç sahibi etti! Nano teknolojik sözleşmelerle personel alımı yapan şirketin, basın sözcüsü Şükrü Ergün'le ilintisi var mıdır acaba? Yarsuvat işe gariban çaycı, bekçi, emekçilerden başladı. İçi de kan ağlıyormuş! Pekiii görevden ayrılırken 250 milyar tazminat alıp giden bayanın, tekrar işe başlatılması ve yeni maaşından ne haber başkan? Atılacak 260 kişinin kaçına bedeldir bu bayan? Sonra Aysal yönetiminden aldığı 250 milyarı kulübe iade mi edecek, yoksa maaşlarından mı düşülecek?

Başkan cebinden verdi mi?


Taner Aşkın yazılı cevap verilmesi kaydıyla sormuştu 'avukat hanımın götürdüğü 600 milyarı karşılarım' diyen Aysal bu parayı karşıladı mı karşılamadı mı? Ha!!! Florya müdürünün birileri göreve geldiğinde arka çıksın diye verdiği biletler ve Arena'daki lüks ofislerde icra edilen promilli sohbetler ayrı bir yazı konusudur... Muhasebeci bayan için 'olmazsa olmazımdır' baskısı yapan yönetici de! Daha çoook muhabbet var yani... O piti piti, sanki kulüp değil karamela sepeti... Yiye yiye bitirilemedi!

YORUM YAZ