MENÜ

November pasha

Abone Ol Google News

Kış kapısı Kasım’da kasayı akçeyle doldurup kiler boşaltmak, ancak ‘cin’ gibi akıl ve November paşalık gerektirir ! Paşa bu operasyonu yaptı. Yapının mihenk taşlarını boşa çıkardı, senteyi kaydırıp; yükü tamamen Denizli ve Trezeguet’e bıraktı. Bıraktı da, mevsim icabı ayaz fena çarptı! Ortam buz kesecek, bu gidişle. Feghouli üçlemesinde; skor 4 oldu. Kasımpaşa harbiden dondu ama November pasha bilemem ne oldu? Kasımpaşa 1-0 öne geçtiğinde bile Galatasaray kalitesinin, sahayı ev sahibine dar edeceği belliydi.

Haberin Devamı

Belhanda klasını konuşturdu. Feghouli de arkadaşına mükemmel uydu. Galatasaray futbolcularının, koro halinde bekleneni icra ettiğini söylemeliyim. Aslanlar şampiyonluk kokusunu aldıkça HİPOKAMPUS’ları da büyüyor! Gri cevherdeki yani korteks alanındaki, pozitif oluşumu sağlayan Mustafa Cengiz yönetimini, Fatih Terim ve ekibini, elbette Galatasaray tribünlerini içtenlikle kutluyorum. Teknik analizi de, çok bilenler kadar çok bilmediğim için yapmıyorum nokta! November pasha çoook yaşa...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kasımpaşa’nın bu sezon için hedefi neydi ? Taraftarı etkili olmayan kulüpler ‘tehlike’ diyorum da, anlayan kim?

Maçın starı

Feghouli...

Maçın olayı

Onyekuru ilk yarıda kendi savunmasına kadar kovalayıp önlediği tehlikeli pozisyonda, takım arkadaşlarına müthiş bir direnç ve enerji aktarımı yapmıştır. Gol atmak kadar önemliydi o hamle bence.

Kısa mesaj

Kemal Özdeş iyi yapmış ve onca puanı toplamış... Aksi halde Kasımpaşa’yı Muhteşem Süleyman bile kurtaramazdı!

YORUM YAZ