MENÜ

Neler oluyor?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray camiasını izledikçe ‘Neler oluyor?’ diye sormamak mümkün mü? Yaşananları ‘kan kaybı’ diye tanımlamak dahi hafif olur. Vaziyet daha da öteye geçmiş ve çürüme sürecine girilmiştir. Bu değerlendirme tahmin değil, tespittir. Şahit olunanlar, varılan noktanın fotoğrafı olmalı.
Salı günü ‘Adnan Öztürk’ün mektubu’ konuşuluyordu. İçeriğin Adnan Polat’ı rahatsız ettiği de! Divan’a yazılmış, Öztürk’ün adaylıktan çekildiğini belirten mektup, Polat’ı neden rahatsız etti? Sevinmeliydi. Ciddi bir rakip yoktu artık! Ve başkanlık yolu engelsiz, açılıyordu.
Öztürk kapalı kapılar ardındaki adaylık dönemi ardından, yine kapalı kapılar ardında konuşulanlar sonucu, çekilmeyi yeğledi. Aylar önce Kalpakçıoğlu’nun, Canaydın’a yazdığı özel rapor elden ele dolaştı. Medyaya sızmadı, çünkü raporu ele geçirenler ‘Mart ayını bekleyelim, kapıdan baktırırsa, kazma kürek yaktırırız!’ dedi. Mart kapıdan baktırmayıp, bahar havası estirince gerek kalmadı demek ki!
Peki bitti mi? Hayır... Bir başka yöntem girdi devreye, Öztürk’ün eşi Zeynep hanıma ulaşan telefonlar! Adnan beyin ‘kaçak et kesimi’ konusundaki bilgiler ve sözde kasetler. Aile içi huzuru bozar bu tür iddialar ve düşündürür ‘Daha aday olduğumda böyleyse, ileride neler olmaz?’
Öztürk böylesi ucuzluklara pabuç bırakmamalıydı... Bıraktı. Aile huzurunun tüm değerlerin üstünde olduğu tercihine saygı duymak gerek. Ama... Her kim hayatım boyunca ‘Kaçak et kesimi yapmadım’ derse yalan söylemiş olur. ‘Köroğlu’na hiç çaktırmadım’ dediğinde de, sadece kendini kandırmış olur. Çünkü her kadın, malını bilir. Bilir de yüz göz olmak istemez. Akıllı kadınların en geçerli yöntemi ve doğru tercihidir bu.
Ankara’da Belpa reisinin bilinen eş sayısı 3. Ya bilinmeyen sevgili sayısı? İran’da polis müdürü Zarey, 275 kırbacı göze aldı ve 6 kadınla basıldı. Yeşil zamparaların dahi neleri göze aldığı yerde, Öztürk de sağlam durmalı ve çekilmemeliydi. Yazık oldu. Ben başkana başkan demem, kaçak et işine bulaşmadıkça! Bulaşanı değil, tillahını becereni geliyor. Hayırlı olsun.

YORUM YAZ