MENÜ

Nekropolis & Nekrosaray

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Zelzele bilimiyle ilgilenen uzmanlarımız, ifadeleri çerçevesinde hangi felaketi algılıyoruz ? Beklenen (İnşallah olmayası) Marmara depreminde, İstanbul'un bir Nekropolis haline geleceği. Yani ölüler şehrine dönüşeceği ihtimalini!

Galatasaray'ın son Divan Kurul toplantısı da açıkçası bana, Nekrosaray çağrışımı yaptı. Sarı Kırmızılı Divan sahnesinde rol alan ; Dursun Özbek ve Levent Nazifoğlu şahsında, cehennemde çırpınan günahkarları izlememiz şansını, henüz bu alemde yarattı!

Çünkü Galatasaray'ın felakete doğru gidişatını, tam 21 yıldır Fanatik sütunlarında dile getirdim. Duymazdan gelen Divan, fiskos takımı, götürgenler ekibi, Başkanı-maşkanı, güya yönetimi, barı-marı, rant umarı sözde Galatasaraylı felaketi yaşayacaktı... Yaşadı!

Ölülersaray yönetimi eski leşkeri Nazifoğlu bazı gazetecilerin, yönetimden muntazam nakit indirdiğini ifade etti. Ayıp olur diye de, açıklamadı. Esas ayıp açıklamamak değil mi? Müstafi leşker herkesi zan altında bırakmaktan vaz geçip, doğru olanı yapmalı. Aksi halde, duyacaklarına şaşmamalı. Kimse evi ekmeği, namusuyla oynatmaz nokta.

Açık ve net söylüyorum Türk futbolunda sporculardan, yöneticilere oradan teknik kadro ve menajerlere korkunç bir soygun çarkı dönüyor. Aksine iddia edecek olanın alnını karışlarım. Böyle bir çıkar çarkı içine, bi-günah namusuyla çalışan erdemli emekçileri sokmaya çalışan, günahkar şerefsizlere de gerekeni yaparım... Bilesiniz.

YORUM YAZ