MENÜ

Ne yapmicez?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaraylı futbolcular toplanıp, birbirlerine sormalı ‘Ne yapmicez?’ Cevap da ‘Uyumicez!’ olmalı. Devamı da ‘Adam paylaşımını önceden mutlaka konuşucez’ diye gelmeli.
Ankaraspor’un en tehlikeli golcüsü kim? De Nigris. Pekiii bu tehlikeyi, en acemi çocuğuna teslim etmek de neyin nesi? Golü nasıl buldun? Ankaraspor’un benzer adam paylaşımı hatasıyla. ‘Bana bir şey olmaz’ın futboldaki versiyonu olmalı bu.
Ümit Karan’ın attığı golle 0-1’i yakalayan Galatasaray, aynı golü, De Nigris’ten yedi 1-1.
Kupa tadında, lig lezzeti yoktu. İlk yarı iki gol dışında aklımda kalan ‘Lincoln, Kewell ve Sabri’nin topun bir sağına, bir soluna tavşan gibi zıplamaları ve gösteriyi rakibe kaptırarak tamamlamaları.
‘3 Meksikalı bir araya gelince ihtilâl olur’ derler ya! 1 Türk, 1 Meksikalı bir araya geldikçe ihtilâl olmadı, olay oldu. Pürüzlük çıkaran De Nigris’ti hep. İhtilâl teşebbüsü kanında var demek ki. Çıktı ve Çakır girdi.
Biri yenilmekten korkan, diğeri eleştiriden bıkan; iki teknik adam ipleri sıktıkça, sıkıntı veren bir müsabaka izlendi. Oyun esnasında da çok top zayi edildi! Allah’tan bir taraf ihale, diğeri de kredi zengini!
Top kaybetmede ısrarlılardan biri Kewell çıkarıldı ve Alparslan alındı. Yol vermek lazım çocuklara, aksi halde geldikleri yere yollanacaklar yoksa! Neca direkten dönüyor, Karan direğin üzerinden dışarı gidiyor. Başka heyecan mı? Görülemiyor.
Meksikalı sonrası, birlik içinde geçerken, sonlarda Portekizli’yi hastanelik eden oyun, beraberlikle bitti.
‘Servet’in çarptığı iflah etmez’ derlerdi. Kanıtlandı!

YORUM YAZ