MENÜ

Mesaj ortada, asist tadında !

Abone Ol Google News

Fatih Terim Porto maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Cevapladı da mesele oynanacak müsabaka gelmeden, farklı istikametlere doğru yollandı ! Açık ve net Galatasaray’ın yaşadığı problemlerin ana merkezi, geçmiş yönetim defoları ve TFF başkanına sıkıntı yaşatmak isteyen bir kısım iç mihraklar merkezlidir. Bu konuları zaman içinde paylaşacağım .

Haberin Devamı

Fatih Terim ; Gomis transferi merkezine çekilen toplantıda mesajı asist tadında net verdi anlayana! “İdari ve teknik bir karardır, Galatasaray yararına olacağı ve iki santrfor transfer edileceği için alınmıştır. Fakat bu transferler maalesef yapılmamıştır. O dedi, bu dediye gerek yok. Fake hesaplarda hiç kimsenin kafasını karıştırıp, bulandırmaya da gerek yok. Hedef saptırma gayretinin de zerre yararı yok !”

Terim söyleminden net olarak anladığım budur. İşler iyi gitse ‘tık’ çıkmayacak. Ama olmadık goller kaçıp, inanılmaz cezalar uygulanıp, bir kısım düdük ve VAR olanları yok etmeye uğraşıp, üstelik başarınca bu hale gelindi. Güven duygusu zayi olan futbolcunun ; beynindeki karmaşa, oyun esnasında ayağında olur pranga nokta ! Yönetimin verdiği sözlerle ilgili uygulanamama defoları varsa hele, o da bir ayrı vakıa!

Haberin Devamı

Fatih Terim’in 96 - 2000 arası yönetim mandepsilerine getirildiğini en iyi bilenlerden biriyim. Hangi yönetici; en iyi futbolcuları satmak için neler yaptı, ne anlattı ve ne işlere daldı bilirim. O yüzden de, şu anda Terim ne hissediyor yüzde 100 tahmin edebilirim.

Şu Porto bir aşılsın hele, bakacağız esas postere... Hayırlısı !

YORUM YAZ