MENÜ

Makası kırık!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sağ ve sol arka makasları kırık kamyon gibiydi, başlangıçta Galatasaray. Yük vuruldukça, yamuldu! Malı dengeli dağıtacak, yerleşim hatası yapmayacaksın. Oyunun başı ve Ankaraspor’un terse attığı iki top var, ikisinde de çatırdadı kasa. İlkinde Aykut, sıcak tencereye dokundu sanki! Elledi ve hemen çekti. Yanmadı! De Nigris uyanana kadar da iş işten geçti. Ankaraspor yine tehlikeli oldu fakat kamyon devrilmedi, Aykut şahane çıkardı.
Ümit Karan Brezilyalılar’a ders verecek nitelikte paslar atıyordu, Nonda çarşafladı. Az sonra çikolata renkli futbolcunun asistinde, Karan çarşaflamadı; 0-1. Galatasaray’ın taşıdığı yük, futbol güzellikleri değil de, hengame sanki. Burada futbolculara değil, dizilişe bakmalı. Göbekte Mehmet ve Barış, az önde Lincoln ve ileride Karan’la Nonda. Kanatlardan ne haber? Karan çok çabalıyor, Arda’nın esamesi okunmuyor. Sabri kulvarında üretim peşinde ama ya Balta?
Bütünlük zayi mi olmuş konukta? Özellikle savunma anlayışı topal! Mehmet Topal çok uğraştı, iyi niyeti Emre ve Servet’in çilesine ilaç gibi geldi. De Nigris ve Mehmet Yılmaz her uzun topa, Jaws gibi dalıp, savunmayı çatırdattı. Tita ‘Brasilian Cargo’ paket servisinden mi yetişme ne? İtinayla paketledi sahada da. Gol için çok uğraştılar, atamadılar.
Lincoln önüne gelenle düşüp kalkmaya devam! ‘Düşmez kalkmaz bir Allah’ doğrusunun futbol şube sorumlusu sanki! Gecenin yıldızı Aykut olup, Cim Bom ittir kaktır gidiyor ve futbolu prostatlının teşaşürüne benziyor. Kesik, kesik!

YORUM YAZ