MENÜ

Lordlar kamarası !

Abone Ol Google News

Galatasaray klas ve ağırlığıyla adeta Lord’lar kamarası havasında! Külliyen riyasette ve hakimiysen elinde yani. Hele hele ilk yarı yüzde 63’le ipler elinde, kendinden emin ve ağır ! E ağırlık kimi yerlerde güzel de, kimi ortamda da felaket olabilir ama ! Mesela spor dallarında. Eğer güreşte, boksta kilo fazlan varsa gittin, hele hele futbolda mı ? Bittin!

Haberin Devamı

Lord’lar kamarası topu, adeta Havana purosu gibi, çiğnedi durdu. Avam kamarası rolündeki Başakşehir durmadı tabii. Galatasaray ne denli ‘ağır ol molla desinler’ kıvamındaysa, lider savunma ve hücumda hem dengeli hem de çabuktu. İkinci yarı golü de buldu. Aleksic sayısı sonrası, Lord’lar kıpırdadı ve Emre Akbaba ile 1-1 oldu.

Galatasaray çabuk oynayıp, pozisyon kovalamak için oldukça geç kaldı. Pozisyonlar bulduysa da, Mert klastı. Rize’de yaşanan büyük üzüntü ardından Gaziantep karşısında hak edilen gazi beratı ve Başakşehir karşısında ‘hadi bana eyvallah’ sedası !

Postacı kapıyı defalarca çaldı ama pandomi bırakmadı. E tabii başka nedenler de vardı !

Haberin Devamı

Konuşacağız.

Gecenin sorusu

Fatih Terim ve Galatasaray yönetimi şapkalarını, önlerine koyacak ve yapılmaması gereken hataların kaynağını; açık ve net camiayla paylaşacak mı ?

Maçın starı

Ali Palabıyık. Ders alınası bir yönetim örnekledi ve hakkaniyetle 90 dakikayı tamamladı. Bravo.

Maçın olayı

Galatasaray tertemiz oynadı ve spor ahlakına zerre leke sürmeden şampiyonluk umutlarını sanırım sessiz sedasız noktaladı. Hayırlısı !

Kısa mesaj

Okan Buruk eşsiz başarılarla bezeli örnek futbolculuk yaşamını, Teknik Direktör olarak da, zirvede tutacağının mesajını verdi.

YORUM YAZ