MENÜ

Kutluyorum...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray henüz dakika 6'da şık organizasyonuyla Podolski ayağı, 9 ve 12'de ezberlenmiş pozisyonda yine Podolski vuruş kalitesiyle gol tehlikeleri yarattı. Carole 20'de ince işçilik gösterisiyle resital yaptı ama Podolski ters ayakta kaldı! Fenerbahçe ilk tehlikemsi atağı da, dakika 26'daydı. Sonra önde, arkada, havada çok etkili olduğu dillendirilen Kanarya darbeyi havadan yedi! 31'de kornerden gelen topa Denayer kafası, o kafaya uzanan Podolski kellesi ve 1-0 Galatasaray öndedir şimdi.

Fenerbahçe fıtratına hakim bunalıma, Kennerman gibi Kalkavan'da fena halde girdi! Mesela Souza'nın kartlık hamlesini es geçti, olmayan korneri verip 'product by hakem' oldu yaşanan karmaşaya! Uzun sözün kısası ilk 45 dakika sonunda Fenerbahçe'nin 1-0 yenik vaziyette soyunma odasına gitmesi dahi başarıydı sanki! Kanarya zerre ortada yoktu yani.

Riekerink eğer devre arası gelmiş olsaydı, Galatasaray çok daha başarılı olabilirdi demek ki. Aslan'ın her geçen hafta iyiye giden resmi, takım olma hali ortada. Takım oluşturma konusundaki hakkaniyet ve tutarlılığı da. 65'te Gümüş'ün yerine Sabri katılımı da doğru tercih, kıpırdayan Fenerbahçe'ye karşı gerekli önlemdi. Ba'nın direkten dönen topuna Denayer karşılık verdi, günün başarılı ismi Fabiano önledi. Fernandao gözükmeye başladı, Nani tehlikeli toplar taşıdı. Markovic öne, Gökhan'da sağ kanada taşındı. Tehlikemsi Kanarya pozisyonları başladı ama olacak o kadar arkadaş. Karşında oynayan, Binnaz değil ki!

Mükemmel oynayan Emre çıktı Linnes girdi. Podolski Fenerbahçe kalesine doğru girdi bir-iki-üç dışarı gitti. Bu arada Hasan Ali depresyona girdi. Galatasaray sadece Ziraat Kupasını değil, çok çok önemli değerler kazandı. Mevcut kadronun zaten var olan kalitesi ve doğru karakteri belgelendi. Fakat şu önemli detay mutlaka değerlendirilmeli daha önce Hamzaoğlu'nun başardığı gibi Riekerink'te gitti, bitti denilen çoook güzellikleri geri getirdi. Kutluyorum...

YORUM YAZ