MENÜ

Kutlu olsun Galatasaraylı...

Abone Ol Google News

Mustafa Cengiz’in ‘fetih’ duası tuttu. Derbi başladı ev sahibi sahada kayıp! Evet penaltıya kadar yok 1-0 Sonrasında da yok! Fenerbahçeli futbolcuların futbol değil, centilmenlik değerleri de ortada yok! Galatsaray 3-1 kazandığı gecede; ilk 3 dakikada zaten 2 golle öne geçebilirdi ama sona bıraktı. Onyekuru her gol fırsatında ofsayt, ya da offffsayt ! Fakat azimli Aslan 90+ da her şeyi affettirdi 3’ü getirdi.

Haberin Devamı

Halil Umut Meler’i kutlarım. Niyeti bozuk onca sporcuya rağmen harikulade müsabaka yönetti, hak edene, hak ettiğini gösterdi helal olsun. Futbolumuzun ‘taklit ve tağşiş’ ürünlerden kurtulup, paklanması için öncelikle Meler yapısındaki doğru karakterler gerek. 77’deki Jailson penaltısını Ali Koç dahi çalardı ! Falcao ve 2-1 Deniz ve Belhanda kendini taammüden attırdı ! Ortalık karıştı sonra Onyekuru yatıştırdı 3-1 (!) İmparator Terim 23. Derbi zaferini 23 Şubat’ta kazandı, ‘olamaz’ denilen bir başarıyı daha, tarihe yazdı. Kutlu olsun Galatasaraylı...

Gecenin sorusu ; Ali Koç sınırsız gerdiği ve efsane başkan Ali Şen’i dahi karşısına almayı becerdiği ortamdan, ders aldı mı ?

Haberin Devamı

Maçındaki starı ; Halil Umut Meler. Türk futbolu, hatta dünya futbolu bir büyük hakemimizi daha kazanmıştır. Rabbimiz daim derman versin, haysiyetli evladımıza.

Maçın olayı ; Maçın değil, Kadıköy’deki şampiyonluk kazanımı sonrası son 20 yılın olayı yaşanmış, Terim ‘işte benim alın terim’ diyerek yine tarih yazmıştır. Helal olsun.

Kısa mesaj ; Mustafa Cengiz Galatasaray iç hainlerine rağmen, sağlam duruşunu muhafaza ederek, Kadıköy’ü de feth eden ordunun baş komutanı onurunu hak etmiştir.

YORUM YAZ