MENÜ

Konya'daki düşünen adam !

Abone Ol Google News

Denk kuvvetlerin mücadelesi ritminde geçen oyunun en kritik anları; 80 ve 88’inci dakikalarda Kravets’in örneklediği ‘düşünen adam’ heykeli modelidir ! Eğer Alanyaspor dakika 80 sonrası ve +90’da yakaladığı fırsatlarda 1 gol kazansa ne olurdu? 1904’te biten heykelin 1880’de hazırlanmış ‘Cehennem’in kapıları’ eseri kompozisyonun, Konya versiyonu olurdu!

Haberin Devamı

Konyaspor’un kafa golleri sonucu kazandığı 13’üncü gol Bytyqi asistinde Chikaleshi nefis vuruşuyla geldi. Bir tarafta kafa golü sanatları üstadı Konya kartalları, diğer yanda da, kafadan yana pek tavizi olmayan Alanya kurtları. Ama Diamonde 29’da boynunu az bükse 2 olacaktı, olmadı.

Dün sahaya baktığımda; Alanyaspor’un daha iyi yönetildiği kanaatine vardım, idari anlamda tabii. Böylesi denk iki güçten biri 49 puan toplamış, diğeri 33’te kalmışsa, teknik yetkililerden önce idari sorumlulara bakmak gerek!

70 ila 90+ arası müthiş pozisyonlar ve fırsatlarla bezeli anlara şahit oldum. 71’de Salih vurdu direkte patladı. Aynı dakikada Konya hücumu patladı. 72’de Jesse inanılmazı mı kaçırdı, Maradona mı kurtardı? 73 Pektemek pas Barello aut. Sonra Rodin’in düşünen adamı devreye girdi ama karşı ataklarda Alanya gol atmayı beceremedi! İyi ki beceremedi, aksi halde kartalların 3 puan sevincini, kurtlar mateme çevirirdi 1-0 bitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ