MENÜ

Konya ateşle oynuyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Düşme potasını yakından ilgilendiren maçta Konya istediğini alamadı. Yeşil-Beyazlılar, taraftarı önünde Göztepe’yle 1-1 berabere kaldı. Karşılıklı goller Demba Ba ve Ömer Ali’den geldi.

Konyaspor’un evindeki son müsabakası ve bulunduğu yer ligin 15. sırası. Tam bir ‘Korku tüneli’ vakası! Konya kolalı gömlek giyip kazık kesilmiş katip, Göz Göz ise tiril tiril İpek giymiş sambacı modunda. Oysa ev sahibi de konuk da, rakip alanda baskı talimatlı başlamıştı. Göztepe baskıyı doğru örnekledi, ilk yarı Konyalılar’a şans tanımadı ve hücumda çaresiz bıraktı. Üstelik kalede Serkan ve topu dakika 30’da çizgiden çıkaran Ferhat olmasaydı, Göztepe gol ve golleri bulurdu harbi... İlk tehlikeli atak 8’de Demba Ba birleşik güzellikler kombiniyle geldi, Serkan mükemmel kurtarışıyla pozisyonu önledi.

36’ya ulaştı

27’de Castro vurdu Serkan çıkardı. Bu arada Fofana’nın kofanadan farksız işleri, bırak kaşık oltasını, zıpkını dahi şaşkına çevirirdi! Demba Ba ve Eto’o’nun her buluşmasında, ne denli mutlu olduğunu ‘top’ hep belli etti! Usta yıldızlar, bir başka yani... İkinci yarı Konyaspor tempolu başladı ama 51’de Demba Ba attı: 0-1. 63’te Jahovic girdi ve Eto’o daha etkin olmaya başladı. 75’te Eto’o mahareti golü Ömer Ali ile getirdi: 1-1. Dakika 87’de Jahovic direğe takıldı. Beto ve Tayfur iyi işler yaparken yine performans güzeli Poko 2 sarıdan gitti. Ve 1-1 bitti. Konya 36 etti!

YORUM YAZ