MENÜ

Kıpkırmızı oldu!

Abone Ol Google News

Fatih Terim; bir önceki Darıca Gençlerbirliği müsabakasında kızdı, kızardı. Hemen ardından Karagümrük maçında, daha da hırslandı ve 69’da kıpkırmızı oldu! Öğretmenoğlu da sağlıklı spor ve yaşam kriterleri muvacehesinde, Terim’i tribüne gönderdi. Yılların teknik direktörü neden bu hale geldi? Kupa mücadelesinde gerilen sinir sistemi; 46’da koptu da o yüzden! Galatasaray’ın koskoca 45 dakika boyunca, kaleyi tutan bir şutunun dahi olmadığını hatırlamam. Halit Kıvanç ağabeyimiz de hatırlamaz. Hele hele start düdüğünden itibaren 16 saniye içinde; gol yediğine şahit olan katiyen bulunamaz! E bu denli sıradışı garabet üst üste gelip, bir de Galatasaray scoutlarının ‘Bize yaramaz’ dediği Ndao golü attı ya! O zaman kutlayalım Hurma’nın, bedavadan halliceye bulup; 24 ayar burma değerinde vitrine koyduğu golcüyü. Penaltıdan 1-1’i sağlayan Diagne galiba takıma Prozac gibi geldi! İşte o mutluluk gafletiyle oyun 101’de Mevlüt’ün ayağından 2-1’e gitti. Açık ve net galibiyeti; Karagümrük, yenilgiyi de Galatasaray anasının ak sütü gibi hak etti... Hayırlısı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Galatasaray Scout ekibinin gol atan, asist yapan Alassano Ndao’yu; önerilmesine rağmen, yeterli bulmadığı doğru mu ?

Maçın starı

Alassano Ndao gol attı, asist yaptı. Daha ne olacaktı ?

Maçın olayı

Son Iki müsabakada; kendi futbolcuları tarafından sinir sistemi iyice bozulan Fatih Terim’in, 69’da kırmızı kartla saha dışında kalması.

Kısa mesaj

Galatasaray hatalı ve pahalı transfer operasyonları bedelini, çok pahalı ödemek zorunda kalıyor. Diğer menajer dayağı kurbanı büyük (!) batık kulüplerimiz gibi.

YORUM YAZ