MENÜ

Kendi uyuyan ağlamaz!

Abone Ol Google News

Galatasaray bir kısım futbolcularında akut narkolepsi problemi olduğundan haftalardır söz ediyorum. Her 90 dakikada yaşanan uyku apnesi problemi; Aslan ’severleri canından bezdirdi! Modafinil denilen müstahzarat uyku düzenini sağladığı gibi, zeka gelişimini de arttırıyor. Daha dikkatli olunmasını sağladığı gibi nörotransmiterleri de arttırıyor. Tıp alimlerinin sadece insanlık değil, futbol kalitesi adına da bir muhteşem katkısı daha. Ama Galatasaray bu şifayı dikkate almadıysa ben ne diyim! Daha başka ne yapılabilir, ne bilim ?

Haberin Devamı

Luyindama ve Marcao'dan topa karşı ‘E 414’ evsafı yani Gum Arabik (Arap zamkı) gibi yapışıp hakim olmalarını bekleyemeyiz ama bu denli savruk ve aymazlık içinde olmalarını da arzu etmeyiz. Bülent Uygun ile mükemmel ivme yakalayan Rizespor, yedikçe attı. Attıkça da yedi! Yedi de mücadeleyi ve kazanma azmini asla bırakmadı. Galatasaray'ın da gayretine söz edemem ama narkolepsi nöbetleri çaresizliğine ve eğer doping listesi hariciyse Modafinil devası ihmaline de, artık ne söylemeliyim bilmem? Kendi uyuyan ağlamaz! Uyandığında ağlar nokta.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Homojen bir dağılım sağlayıp, her açıdan hazırlıklı bir takımı sahaya çıkarmak çok mu zor?

Maçın starı

Bülent Uygun... Böylesi çenesuyu çorba bir yapıyı, kısa zamanda bu hale getirmek gerçek bir starlık örneği olmalı. Mourinho'nun bile düzeltemeyeceği iddia edilen bir takımı hem de!

Maçın olayı

Galatasaray’ın iki stoperinin adeta birbirine nazire yapıp gol yenilmesine zemin hazırlaması... E tabii Boldrin'i de kahraman statüsüne taşıması.

Kısa mesaj

Geçmiş olsun mu? Yoksa Aslan’ın entübe vaziyetten, çıkacak umudu var mı!

YORUM YAZ