MENÜ

Kayseri Gençler'i yaktı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

3 haftadır kazanamayan Kayserispor, geçen hafta Galatasaray’ı yenip liderlikten indiren Gençlerbirliği’ne patladı. Sumudica’nın ekibi 3-2’lik skorla galibiyete uzandı, Gençler ise kümede kalma yarışında çok büyük yara aldı.

Bu şık oyun, goller ve görsellik, mandepsiye gelmeyen, 90+7’de; Gençlerbirliği avantajını esirgemeyen, gölün ofsayt kaynaklı olduğunu da es geçmeyen, Fırat Aydınus ve ekibi, günün en güzelleridir. Harikulade müsabaka senaryosuna teknik direktörler Simuca ve Özat kadar, Aydınus da katkı yaptı... 15’e kadar ısınma modunda geçen oyun, 16’dan 90+’ya kadar ateş oldu, alev aldı ve kor oldu kaldı! Afyon kökenli Fransa mahreçli Atila Turan 28’de bir çaktı ve oyun, futbol ateşi olarak hepimizi sarıp sarmaladı. Fransa alt yapısı 40’a yakın milli, Turan’ın muazzam vuruşu direkten döndü; Boldrin tamamladı, Hopf’un çabası yetmedi: 1-0. 44’te Gençlerbirliği Galatasaray’a soldan attığı golün benzerini solundan yedi! William Amorim ‘böyle boş alanları severim’ dedi: 2-0.

Özat ikinci yarı, Engels’in sözünden ‘el’ kısmını atıp ‘ayak’ ekledi ve ‘bizi kurtaracak olan kendi ayaklarımızdır’ dedi! 55’te Sessegnon vurdu direkten döndü, Lung o ara Rahmi’yi indirdi penaltı. Sessegnon ve 2-1.

90+7’de nefesler kesildi

Dakika 59’da Lung 2-2’ye ve Elvis’e golüyle ‘hit’ olma şansı vermedi... 77’de Türüç’ün savunmada seken topu, yakan top olunca tabela 3-1 etti. Peki Gençler ‘atın bizi denizlere’ dedi mi? Hayır, azimle direndiler 86’da Skuletic’le 3- 2 ettiler, hatta 90+7’de 3-3’ e bağladık zannettiler ama ofsayta kurban gittiler 3-2 bitti yani... Bu halde Ankara; Gençler-Osmanlı muharebesine bakar, akıbet-i hüsran ya da, Cavcav sezonunda bayram!

YORUM YAZ