MENÜ

Kaşık havası

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sahasında gollerin 4’ünü duran toptan yiyen Galatasaray 8’nciyi yerken, yine duran top ritüelini örnekledi ve 5 etti! Yetenekli oyuncuları olduğunu bilen ama sahada ne yapacaklarını pek kestiremeyen Sergen Yalçın keyifli başladı geceye. Henüz 2’de Selçuk&Donk ıskasında Moke’nin golü 0-1. 44’te Volkan atsa, ya da Muslera kurtarmasa 3 gol daha olabilirdi tabelada! 19’da Gomis’in kaçırdığı penaltı ve Serkan’a tüyo veren Eto’o var aklımda. 41 ve 45’te Feghouli ∫utu, Maicon direkten dönen kafası ve dönen topa Gomis’in sallapati vuru∫u var notlarımda. Uzun lafın kısası Konyaspor çok akıllı oynadı. Yanlarını iyi kapattı ve ka∫ık havasına, göbek nahiyesi marifetleri katıp, Galatasaraylılar’ı gol yollarında çok zorladı. Gümü∫’le altın puanlar peşinde şimdi Sarı-Kırmızılı Armada. Karakter gustosu Gomis 1-1’i kafasıyla sağladı 70’te. 86’da Gümü∫ harbiden ‘altın gol’ attı. Galatasaraylılar, haftayı mutlu kapattı. Devaaaam...

Gecenin sorusu

Savunma ve duran top zafiyetleri hemen her Galatasaraylı yı bıktırdı. Harbi harbi canından bezdirdi yani! Ne olacak bu akut defo peki?

Maçın starı

Gecenin karanlığında altın gibi ışıldayan golün sahibi Sinan GÜMÜŞ.

Maçın olayı

Konyaspor özellikle ilk yarısında çok iyi oynadığı müsabakada yakaladığı fırsatları gole tahvil edebilse, ya da Muslera kurtarmasa dün gece hüccetten Hakk-ın rahmetine kavuşan çok sayıda Galatasaraylı olabilirdi.

Kısa Mesaj

Galatasaray kazanma azmi ve galibiyet inadını her ortamda sürdürüyor. Bu mükemmellik Kadıköy’de de Aslanlar’ı mutlu edecek gibi gözüküyor.

YORUM YAZ