MENÜ

Karşı mahallenin çocuğu !

Abone Ol Google News

Bir bölüm ‘ mekteplisaray ‘ mensuplarınca; ne denli doğru uygulamalara imza atmış olsa da, bir türlü kabul görmedi Mustafa Cengiz! Reva görülen sabotajlarla, maddi manevi yıpratılarak ‘karşı mahallenin çocuğu’ kapsamında değerlendirilen Galatasaray başkanı, sıkıntıları içine attı, dertleri biriktirdi ve onurlu yapısı ağır bedel ödedi. Şükürler olsun sağ salim hastaneden çıkıp, şifalarla ailesi arasına ve görevi başına yine geldi.

Haberin Devamı

Mekteplisaray tayfası ; Galatasaray’ı soyan, batıran, tefecilere esir eden, malını mülkünü çalan, adasını batıran, kulüp kasasını tarumar edip her türlü musibete imza atanlara, göz yummuş susmuştur yıllarca. Nihayet onurlu bir başkan profili ; emanete hıyanet etmeyip, doğru hizmetlere imza atarak, üstelik haince soyguna ‘DUR!` dediği için, matluba muvafık sayılmamıştır! Bu vaziyet camia adına, elbette büyük ayıptır.

Florya’nın tekrar kulüp malı olması, şampiyonluklar, kasa sağlığı, borsa değerleri ve daha bir dolu artı kazanımları bir kenara bırakın ve Trabzonspor’un başına gelene bakın. Sonra Cengiz ve ekibinin benzer sıkıntı esnasında; UEFA karşısındaki başarısı ve Galatasaray’a kazandırdığı saygınlığı hatırlayın. Ne denli zor bir ortamda nedenli büyük bir başarı elde edildiğini anlayın ! Galatasaray doğru yoldadır ve herşey daha da güzel olacaktır. Trabzonspor’un Mayıs 2018 ‘de hesap açığının 5 milyon Euro olması gerekirken, 51 milyon Euro olarak gözükmesi sıkıntının nedeni! Dilerim esası 51 değil, 5 nokta 1 ‘dir. İnşallah muhasebeci noktayı unutmuştur. Aksi halde Şampiyonlar Ligine mutlaka gideceğiz diyen Ağaoğlu, yine gider ama yarışmaya değil, müsabaka seyretmeye gider!

Haberin Devamı

Mekteplisaray mensupları, Mustafa Cengiz’i üzmekten imtina etmeli ve ‘karşı mahallenin çocuğu’ tavrından da acilen vaz geçmelidir.

‘Senkte muzmer olan ateşe su tesir etmez. Hased-i kalb-i aduv lutf ile tağyir olmaz.’ Barbaros Hayreddin Paşa’yı, yine haklı çıkarmayın yani !

YORUM YAZ