MENÜ

Karakutu bulunamadı !

Abone Ol Google News

Herhangi bir kaza Kırım sonrası, öncelik karakutunun bulunması olmalı, di mi? Üst üste 2 yenilgi sonrası, kederde 5’i biryerde yolcusu GS, karakutuyu bulamadı! O halde Karagümrük muammasını, çözmek olanaksızdı yani. Konuk eksik ama fazlası var. GS AŞ. U16’nın 9 ayda Karagümrük’e postaladığı Emre Tatlı. 2002 doğumlu delikanlı; çuvalla döviz hebası, yabancı transfer vebasıyla gelenlerin alayına ders verdi. Kenardakiler dahil!

Haberin Devamı

Galatasaray iştahsız, bıkkın, bezgin amaçsız. Öndekileri yakalama hırsı, azmi yok.

Bu maçı nasıl kazanacağız diye düşünen adama, sadece düşünmek yetmez ki. Doğru hesap yapması, proje hazırlaması ve gereği gibi hazırlanması şart. Oyunda zorlanacağını biliyor. Zorlanacak çünkü havası, konsantrasyonu yok. O halde bilgisi, deneyimleri muvacehesinde, gerekli tedbirleri almak zorunda değil mi? Deneyimi doğru anlamda devreye sokmazsanız apışır kalırsınız! Elinizi şakağınıza koyup düşünüp, bahane üretmekten başka da, bir iş yapamazsınız. Demotive ev sahibinin beraberliği Babel ve Muslera ile zor kurtarıp , Karagümrük ‘ün galibiyeti kaçırdığı geceydi 1-1

Haberin Devamı

Gecenin sorusu:

Galatasaray’ın hedefe Aslan’a yakışır azim ve hırsla koştuğunu söyleyebilecek kimse var mı?

Maçın starı:

90+’da kurtardığı golle Muslera

Maçın olayı:

VAR iyi ki var !

Kısa mesaj:

Levent Şahin çok düzgün, efendi, pırıl pırıl ve Fatih Terim’in yardımcı olarak tercih edecebileceği en muazzam profil. Ama Galatasaray futbol takımını yönetip, yönlendirecek bir profil asla değil.

YORUM YAZ