MENÜ

Kabası tamam!

Abone Ol Google News

Yugoslav futbol ekolünün geçmişte bizi ne hallere soktuğunun şahitlerindenim. Teknik, fizik değerlerdeki tüm aksiyonlarda, futbolcularımızı çaresiz bırakır fena yenerlerdi! Ekolün zamane hamili Sırp Milli takımı karşısında kazanamamış olsak da ; alnım ak, yüzüm pak bir 90 dakikaya şahit oldum. Ay Yıldızlı’larımızı keyifle izledim. Gençlerimizin futbol değerleriyle, onurlanmamak mümkün müydü dün gece?

Haberin Devamı

Şenol Güneş yeni yapılanmanın kabasını tamamlamış. Şimdi tezyinat zamanı. Ziynet değerlerinde futbolcularımızla, bezek işlemine geçip futbol mutlulukları tadına kesin varacağız evvel Allah. Sırbistan karşısında galibiyeti kaçırdık. Gecenin hakimi olduk. Pazarlamacılar tarafından yere göğe konulamayan Kolarov’u çaresiz bıraktık ve oyun dışında bıraktırdık! Her halimizle kalitemizi kanıtladık. Işıltılı ve şık goller sevinç günlerimiz yakın, emin olunuz nokta.

Gecenin sorusu

Hasan Ali ne diye Fenerbahçe yapısında, asli olarak düşünülmedi ?

Maçındaki starı

Hasan Ali Kaldırım

Maçındaki olayı

90+’da Burak topu önüne alabilse, bir galibiyet sevinci daha yüreğimizde. Neyse 1 puanımız cepte.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Önceliğin sonuç değil, futbolcularımızın üretim ve performans değerlerinin test edildiği iki müsabaka izledik. Bu yöntem ve tercihler doğru, istikametimiz iyidir.

YORUM YAZ