MENÜ

İşte bu kadar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray yöneticileri neden o kadar yangın yaptı? İşte bu kadar! Saha temizlendi ve oynandı. Elbette kolay olmadı, ama başkaları da aynı şartlarda oynamıyor mu? 100 senedir stadyum koşullarıyla ilgili kılını kıpırdatmayanlar, yumurta kapıya sıkışınca, ‘Bu şartlarda oynanmaz’ diyor. Ne yaptınız, transfer savrukluklarından başka? Çürük adamlara para saçıp, ziyan zebil edeceğinize, konsorsiyum oluşturun ve proje geliştirin, üstü kapalı stadyumlar yapılması için. Futbolun geliri çok, doğru adrese gideni yok.
TFF yönetimi geleli dün bir, bugün iki. Suçlu arayıp, kafa karıştırmaktansa, ülke gerçeğini anımsa. İyi olur. ‘Deplasman ekiplerini güldürmez’ denilen Barış Şimşek, Cim Bom’u güldürdü. Ömer’in Şükür’e kafakol attığı, ama havalandıramadığı pozisyon dışında, gözünden kaçan oldu mu?
Bu maçın kahramanı Ümit Karan olmalı. Golde var, savunmada var, helal olsun. Kalli sağ kanadı mükemmel işletti. Gol de o taraftan geldi. Barış ceza alanına ortaladı, asist Batista’dan(!) ve golcü çok şık vurdu: 0-1... Gol sonrası Konyaspor daha fazla hücuma çıktı, ama savunmada da çok gedik verdi. Şükür’ün kaçırdıkları var, Topal’ın Oğuzhan’ı geçen vuramayışını(!) Mustafa Er’in çizgiden çıkarması var. Hacıoğlu’yla ev sahibi pozisyonları da var.
Bu şartlarda olabilecek en güzel mücadeleden Cim Bom galip çıktı. İki taraf sporcuları ve sahayı temizleyen emekçiler kutlanmalı. Polat da her fırsatta ağlamamalı, oynanan ‘sek sek’ değil, futbol... Nonda, Lincoln ve diğerleri kar yüzünden mi sakatlanmıştı?

YORUM YAZ