MENÜ

İhanet ettiniz!

Abone Ol Google News

Hüseyin Göçek, Fırat Aydınus, Alper Ulusoy; futbol ve hakem dünyası etik değerlerine yıllardır tuhaf düdükleriniz ve olmayacak kararlarınızla zaten ihanet ettiniz de, MHK başkanına da etmeyecektiniz!

Haberin Devamı

Beşiktaşlı Zekeriya Alp; yıldız standartlarındaki futbolculuğu, centilmenliği, ahlâkı, Süleyman Seba riyasetinde örnek yöneticiliği, Ay Yıldız’ımıza hizmetleri, dürüstlüğü ve eşsiz insanlık erdemleriyle daim örnek spor idolü. Kara Kartallar Armada’sına her nefesinde layık olmuş, onurlu yurttaşımızdır. Bilmeyen, tanımayan var mı, yiğit insanımız Beşiktaşlı Zekeriya Alp’i? MHK başkanlığı süresince örneklediği sabır ve özveriyi, yaşadığı üzüntüleri, dürüstlük, doğru uygulamalar adına sarf ettiği özenli gayretlerini bir düşünün hele!

İşte bu değerli ve onurlu insanın egemen olduğu yerde; akordu bozuk düdüklük yapmayacaktınız! Yapmamanız gerekirdi diye sinirleniyor, müthiş ölçüde kızıyorum.

Sizlerin küçük hesapları, adamına göre öğretili üflemeleri; sadece kulüpleri ve camialarını değil, ülkesine şerefi haysiyetiyle hizmet eden, rızk ve ekmeğe Allah rızası için vesile olabilme gayretindeki namuslu insanları da yaralayıp futboldan da, hayatından da bıktırıyor!

Haberin Devamı

Adam olun, doğru olun, ihanetten vazgeçip hakem olun nokta!

YORUM YAZ