MENÜ

İdrak-ı nüsuh neticeleri!

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın başına gelecekleri, her fırsatta anlattım ama cemaatin kronik idrak-ı nüsuh arızalarına asla deva bulamadım ! Öğütleri idrak edememe ısrarı gibi, başa gelen felaketleri görmezden gelme huyu da, bu ocakta maalesef daim baki... İdrak-ı nüsuh neticeleri mi peki ? Feci... Çok feci !

Haberin Devamı

Ünal Aysal döneminde Florya’ya dolmuşla gelip, lüks araçlarla dönen sözde yönetici, danışman ve yancıları herkes biliyor. Galatasaray’ın ciddi ekonomik girdiler sağladığı bu dönemde, yapılan bir takım özel (!) sözleşmelerle ; 7 ceddini garantiye alan menajer ve topçularını da! Bunların bir kısmı, her cins utanca rağmen yine Florya’da!

Bir Talimhane esnafına emanet edildi Galatasaray sonra. İşte o zaman Florya, Riva ne var ne yok gitti. Paralar da çılgın faiz komisyonlarına gitti ! Ada son anda kaldı, Allah’tan denizin ortasındaydı. Yıktılar ama yok etmeyi henüz beceremediler! Dumankaya’da duman oldu göğüs reklamı için alınan mülkler! Ne oldu, merak eden yok mu? Dursun’un anlattığı milyonlarca dolarlık otel icar gelirleri,zerresi gelmeden neden durdu ?

Haberin Devamı

Galatasaray divan ve genel kurul azaları mezâyâyı âliye maliki sandıkları zat-ı muhteremlerle; Kulübü son 25 senede bu hale getirdi. Açık, net söylüyorum mevcut yönetim kurulunun dürüstlüğünden zerre kuşkum yok... Fakat içerideki bir takım hesapçı götürgen ve kemirgenden fena halde rahatsızım. Yol bulma sıkıntıları, yoğunlaştıkça fena halde sırıtıyorlar ! Çare mi ? Bulunacak tabii...

Şansal ağbi ; ‘Gomis’ten 9 milyon Euro kâr sağlandı’ dedi ama bence 16 milyon Euro’dur asıl rakam. Kulübede yatan Selçuk ve benzerlerine bakıldığında ortaya çıkar realitedeki plan ! Kendine güvenen futbolcu 5 senelik imza için ısrar eder mi ? Bence etmemeli ; yatmaya ve camiayı batırmaya niyetli uyanıklık işidir, Kulüpleri felakete götüren zihniyet ve çok ortaklı mevcut sözleşmeler... Akâid-i kat’iyyem budur...

YORUM YAZ