MENÜ

İdiyopatik hipersomnia!

Abone Ol Google News

Alanyaspor müsabakasında yazmadım mı? Galatasaray’da ‘narkolepsi’ vakası var diye. Bu hal devam ederse, ciddi sıkıntılar yaşanabileceğini de söyledim. O şanslı gece kazasız belasız atlatılmış olsa da, Sarı Kırmızılı sporcuların, mikro uyku nöbetleri yaşadığından kuşkulanıyordum. Dün akşam itibarıyla kuşkum kalmadı, emin oldum! Yine Ankara’daki gibi bir Donk kafadan ıskası, Linnes uyuması Sivasspor 9’da önde 1-0 14’te Falcao çok şık vurdu 1-1 38’de Boyd ve 2-1 Bu golde Muslera, Donk, Linnes 4X4 uyku halindedir. 15’inde başlayan, 30’undan sonra zirveye taşınan 'İdiyopatik hipersomnia' vakalarına ciddi anlamda müdahale edilmesi lazım Galatasaray'da. Hipertansiyon nöbetim tuttu diye mi, yoksa ev sahibi beceremiyor diye mi? Organize hücum yok. Pas organizasyonu yok. 'Kara Murat' Cüneyt Arkın modeli hücum girişimi çok! Ama karşılarında Bizanslı figüranlar yok. Tophane modeli dan dun oyununa da futbolda geçit yok. Doğru dürüst bir Galatasaray futbol projesi göremiyorum yani; 2-2 bitti. Sivas bir ilki becerdi!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Kritik müsabakalar kazanılamasa, hatta şampiyonluk kaçsa da; Gedson kazanılacak ya! O kazanç sonunda Galatasaray acaba ne kazanacak usta?

Maçın starı

Gradel attı, attırdı ve sahne sanatçılarına taş çıkaracak gösteriler sonunda kendini de sahadan attırdı. Bravo!

Maçın olayı

Her daim söz ettiğim; kimi futbolcuların hakemleri mandepsiye getirme çabasını Ali Şansalan yemedi. Linnes’i Gergedan yerine koyan Gradel’e sarı kartını gösterdi.

Kısa mesaj

Galatasaraylı teknik kadro ve oyuncular; Alanya’dan pozisyon, Ankaragücü’nden gol yerken sebep yine zemin miydi? Ayıp ediyor, kişisel futbol üretim ve ruh zemininizdeki arızayı ne diye öncelikle onarmıyorsunuz?

YORUM YAZ