MENÜ

Hoş gelmiş...

Abone Ol Google News

Mostafa Mohammed‘in attığı ikinci golden sonra; ki şahsi kriterlerimce ofsayt kokusu olsa da ‘hoş gelmiş’ diye mırıldandım. Galatasaray geceye ‘bu sahne benim’ modunda start verdi. Topu vals, tango, mambo ritminde envai figürle süslemeleriyle kullandılar. Emre Kılınç, Madrid fatihi Bülent Ünder’i hatırlattı. Erzurumspor zaman zaman tehlikeli gelse de, yerelde kaldı. Ya kuru sıkı, ya da boşa attı! Muslera da yine 300 Spartalı’ya 300’üncü müsabakasında maşallah taş çıkarttı. Spartalı’lar sanal, Muslera realdir yani değil mi? Fatih Terim zaman zaman oluşan pozisyonlar nedeniyle; şahsıma ‘narkolepsi’ problemi mi var acaba diye düşündüren sıkıntılara derhal çözüm bulmalı. Çünkü o tehlikeler gol vakasına dönüştüğünde ciddi problemler yaşanması, işten bile olmaz. 4X4 teknolojisinden ‘Nano 8X8’ teknolojisine doğru yol alınırken, böylesi defolar olmaz. Olmamalı! Hayırlısıyla 3 puan daha kazanıldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Onun yanında, ötekinin arkasında durduğunu ilan eden eden müflislere soruyorum ‘kurtlar sofrasında böylesi dimdik duran, başarılı olan Mustafa Cengiz; daha ne yapacaktı?’

Haberin Devamı

Maçın starı

Süzülüp göklerden Türk Telekom zeminine doğru, inşallah bir Metin Oktay daha doğdu. Mostafa Mohamed...

Maçın olayı

Arda’nın ofsayt pozisyonundaki fake hamlesine, tüm Erzurumspor savunmasının kanması ve cümlemizin kafasının karışması!

Kısa mesaj

Galatasaray şampiyonluk mücadelesinde teknik ve idari yönetimleri, tüm sporcuları ve emekçileriyle fedakârca mücadele ederken, malûm mihraklar ve bedhahlar yine iş başında. Olmuyor, olmamalı!

YORUM YAZ