MENÜ

Horoz, Akdeniz'de de öttü!

Abone Ol Google News

Aslan’ı deviren Denizli, 9 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de ikinci maçını da kazandı. Antalyaspor’u deplasmanda 2-0’la yıkan Yücel İldiz’in takımı, gol dahi yemeden puanını 6’ya çıkardı.

Haberin Devamı

Kadın cinayetleri resmen ölü toprağı serpiştirdi ruhumuza ve tüm yaşam renklerimize. Bezgin, bedbah, mutsuz insanlar ve tabii sahadaki futbol performansına dahi yansıyan negatiflikler!

Hava bunaltıcı tempo andante hatta lento kıvamında hareketler! Dakika 37’de Denizlispor’un öne geçmesini sağlayan gol dahi mutsuzluk ve şanssızlık manzumesi. Denizlisporlu Aissati asisti ve golü kendi kalesine atan Antalyalı makus kader hamili Bahadır hali. Oysa Antalyaspor golü yediği ana kadar Denizlispor sol arkasını sel mağduru Eminönü esnafı gibi perişan etmişti.

Sangare Nazım ve Amilton’la Hakan Özmert savunma arkasına Akyazı lokumu gibi toplar indirse de operasyonlar gole yetmedi.

Aatif’a geçit yok

Aatif ikinci yarı oyuna girdi, baskı arttı ama 68’de gol yine Denizli’den geldi. Barrow’un vuruşu mükemmeldi.

Lopes’in durduk yere şabanlığı ev sahibine penaltı getirse de Polonyalı kaleci Aatif’a geçit vermedi. Denizlispor ikide iki yaptı ve Yücel İldiz komutasında Süper Lig’e 6 puanla daldı. Kutlu olsun.

Haberin Devamı
YORUM YAZ