MENÜ

Hipokondiazis aşıldı şampiyonluk geldi...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın hemen her deplasmanında, gözle görülür ‘YAB’ meselesi sırıtıyor. ASY Arena dışında görülen akut (YAB) ‘Yaygın Anksiyete Bozukluğu’na ancak Fatih Terim uğraşıları ve daim ‘konsantrasyon’ ikazları deva olabilirdi... Oldu ve şampiyonluk geldi... Hipokondiazis nasıl oldu bulaştı, rahatsızlığı kim bünyeye taşıdı? Önümüzdeki sezon adına Terim ve ekibinin halletmesi gereken en önemli meselelerden biridir, kronik hastalık hastalığı ve deplasman kaygısı. Böylesi paranoyaların Terim ekiplerine asla uğramadığını en iyi bilenlerdenim ben. Dakika 20’den itibaren Şahit olunan öyle hatalar ve yaşanan gol tehlikeleri varki, aman da aman! Ama 66’da Gomis, takımı öne geçirdi... Gomis’in golü akut (YAB) vakasının önümüzdeki sezondan itibaren, kesinlikte son bulacağının müjdesi, Terim komutasında kazanılan 21. şampiyonluğunda şerefli diplomasıdır...

Gecenin sorusu?

Mustafa Cengiz-Abdürrahim Albayrak-Fatih Terim ve tüm emeği geçen Galatasaraylı dürüst canlar; Sarı Kırmızılı camianın sağlıklı, aydınlık ve ışıl ışıl geleceği garantisi değil midir?

Maçın starı

Gomis... Rakip savunmayı çaresiz bıraktı, penaltı kazandırdı. Şampiyonluk sertifikası golü attı ve tarih yazdı. Krallar kralı olmayı anasının ak sütü gibi hak etmiştir güzel insan.

Maçın olayı

Cüneyt Çakır harikulade yönetimiyle çok zor gecede, ‘uygulamalı çağdaş hakemlik nasıl olur?’ dersini cümle aleme vermiş, hakem camiasının yüzünü ağartıp ‘amiral gemisi’ kaptan apoletini ebediyen takmıştır. Hayırlı olsun.

Kısa mesaj

Doğan Babacan büyüğümüzü kaybettik, mekanı cennet olsun. Tüm camiamızın başı sağ olsun.

YORUM YAZ