MENÜ

Hiç beklemezdim!

Abone Ol Google News

Şehirdeki bir hastanede görev yapan iki pratisyen doktor, sohbet ede ede yolda yürürken; az ileride paytak paytak yürüyen bir yaşlı adam dikkatlerini çekiyor. Meslekleri gereği, tıbbi yoruma başlıyor iki pratisyen. Biri ‘bence bel fıtığı vakası’ diyor. Diğeri de ‘hayır üstadım yanılıyorsun, durumu doğuştan beri var olan kalça çıkığı sorunu!’ Neticede anlaşamıyor iki tabip ve sormaya karar veriyorlar!

Haberin Devamı

‘Efendim ikimiz de doktoruz. Bendeniz bel fıtığınız olduğundan şüpheliyim, arkadaşım da kesinlikle kalça çıkığı problemi ‘ diyor. Adamcağız cevap veriyor ‘evlatlarım ikiniz de yanıldınız ama önce ben yanıldım!’ Ve mahcup bir halde devam ediyor ; ‘maalesef gaz çıkaracağımı zannettim ama altıma yaptım kazayla. O yüzden böyle paytak paytak yürüyorum!’

Bu hikayeden de anlaşılacağı üzere; kimde ne arıza var, kimde ne yok asla tahminle belirleyemeyeceğimiz, bir süreci yaşamak zorundayız! Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim’in pozitif vaka olabileceğini, kim hangi cesaretle öne sürebilirdi ? Eğer Beşiktaş müsabakasına gitmiş olsam, her ikisine de sarılır, hasretle öpüşürdüm kesinlikle. E o sıkıntılı süreçte, Fatih Terim’in ; kendisini ‘ay lav yu hocam’ diye sarıp sarmalayan herkesi, şefkatle andığını tahmin ediyorum, kritik istirahat dönemi mahallinde!

Haberin Devamı

Aslında ömrünün neredeyse yarısını; koşu bantı, kondisyon bisikleti, ağırlık gibi sağlıklı yaşam aygıtlarında eda eden. Her platformda hijyen kuralları tutkunu, sağlıklı yaşam maestrosu Ahmet Ağaoğlu’nun; maske takıp kendisini emniyete aldığı yerde, müsabakaların devamını istemesini de, çözemedim. Tabii Mustafa Cengiz’i de, çözemedim. Hiç beklemezdim !

Spor camiamız ve alemde mevcut tüm insanlarımız içindir sağlık dileklerim.

YORUM YAZ