MENÜ

Helga bile!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kalli, sosisi, löp et doğrayıp, portakal, domates, armut, patates, ayva, pırasa, elma, lahanayla karıştırır!... Daha sonra da karabiber, kanyak, mayonez, maydanoz, pudra şekeri, şarap, ketçap ve hardal karışımı bir sos hazırlayıp, üzerine dökse!.. Daha bakarken midesi bulanan, Bayan Helga bile isyan eder, ‘Böyle rezalet olur mu, bizi zehirlemeye mi niyetlisin?’ der.
Bu işe, mutfakta dahi tahammül edilemeyecekken, Galatasaray’daki ziyankarlığa nasıl suskun kalınabiliyor? Akıl, mantık alır mı? Alman’ın rakipleri izlemediğinden kuşkulanıyordum, emin oldum. Bir gece önce Zico’nun başına gelenlerden kesinlikle haberi yok!.. Olsa, böylesine faka basar mı?
Bir teknik adam, ‘Ötekini oynatmasam, berikini neden oynattın, diye soracaktınız nasılsa’ demeye başlamışsa... Geçmiş olsun. Leverkusen rezaleti sonrası, Kalli’nin ifadesi buydu. Hoca başarıyı değil, vereceği cevabı düşünmeye başlamış. Malını biliyor demek ki! Yine olmayacak bir kadro, mevkiler çorba... Uğur Tütüneker gereği neyse, öyle sahada. Kalli mi?.. Çorbasına limon sıkmış, üzerine de pudra şekeri serpme peşinde!
Koskoca ilk yarı, Galatasaray’ın Nonda vuruşundan başka etkinliği yok. Bir tek dahi kanat akını yok. Savunma ve orta alan koordinasyonu yok. Yukarıda saydığım karışımın sirkesi eksikti! Kasımpaşa onu da tamamladı. 45. dakikada bir frikik ve durum: 0-1.
Orkun neden kıpırdamadı?.. Lincoln niçin hep yattı?.. Kalli karışımından mideleri bulandı da ondan! İkinci yarı da aynı.
Dün gece Galatasaray, olası şampiyonluğu kaybetti mi?.. Bilemem. Ama fena halde zehirlenip, yoğun bakımlık olduğu kesin.

YORUM YAZ