MENÜ

Havalı Apollo!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gençliğimizde Magirus otobüsler vardı. Hemen hepsinde de şu yazı; ‘Havalı Apollo’. Adapazar’lı şoförler de karşıt slogan üretmiş ve araçlarına yazmıştı: ‘Hedefimiz havalı 302’... Evet dün gecenin Magirus’u havalı Portekiz karşısında, hedefi aynı standartı yakalamak olan Türkiye...
Daha turnuva başlamadan kendini şampiyon ilan edenler ve ne yapacağı merakla beklenenler. Portekiz daha hazır ve koordine. Hem hücum hem de savunmada. Biraz şans, azıcık talih ve bir miktar kısmetle idare ediyoruz. Pepe’nin ofsaytan da olsa attığı bir gol mesela. Sonra direk dibinden dışarı giden kafası... Ronaldo’nun direkten dönen yoklaması. Deco’ya Gökhan’ın son anda vurdurmaması... Hücumda Tuncay ve Nihat’ın topu paylaşamaması ve Mevlüt’ün ustalık dönemi için gün sayması. Bu işler, yüreklerin ağızda maç izlenmesi nedeni oluyor ve ileride topu tutmakta mümkün olmuyor.
Balta heyecanlı, Servet, Portekizlilere su vermemeye kararlı. Scolari hep aynı dümenin peşinde! İyi korner kullanamadığımızı biliyor ve iki adamını kenara, birini göbeğimize salıyor. Ricardo hemen kenara çıkarıyor ve mutlaka terse döndürülen top, savunma dengemizi sallıyor. Bu uygulamaya önlem alamadık ve onca hücum yememize karşın devreyi 0-0 bitirdik. İyi yani!
Şimdi Sabri, Zan’ın da önce sakarlığı, sonra sakatlığı ve Aşık var. Hücumda çoğalamayıp, savunmada bocalamaya devam ediyor ‘Lahavle’ çekiyoruz. Pepe ‘Rabbiyesir’ dedirtti: 0-1. Son anda 0-2 ve game over (oyun bitti), Ya Rabbim sabır!

YORUM YAZ